Horoszkóp

Születési hónapod többet mesél rólad, mint sejtenéd

Születési időpontod meghatározza a tulajdonságaidat, a képességeidet, a lehetőségeidet. Nem véletlenül születtél éppen azon a napon, hiszen lelked választotta szüleidet, a helyet, a dátumot. Születési hónapodhoz különleges lélekszimbólum is kapcsolódik, amely meglepően pontosan írja le a személyiségedet.

Lelkünk számos módon tükrözi a személyiségünket, a kérdés csak az: a lelki szimbólumok mit árulnak el rólunk. Vess egy pillantást a születési hónapodra, vedd szemügyre a hónap lelki szimbólumát, amiből kiderül, milyen személyiségjegyek jellemzők rád a leginkább

Január hónap lélekszimbóluma a Sárkány

Az év első hónapja a tied, téged követ mindenki más. Erős az akaratod, hajlamos vagy mindenen átgázolni, ami csak utadba kerül. Nem árt féken tartani a temperamentumodat, hiszen a nagy akarásból könnyen problémád származhat. Néha nem baj, ha picit visszafogod magadat.

Február hónap lélekszimbóluma a Főnix

Februári szülöttként hasonlóan a mitikus tűzmadárhoz, amely élete végén porrá ég, úgy leszel te is egyre erősebb, hatalmasabb minden alkalommal, amikor megégeted magad. Szívósságod nem ismer határokat, s az erőd is ebből táplálkozik. Te képes vagy a legmélyebb pontról is újult erővel feltámadni.

Március hónap lélekszimbóluma a Jin és Jang

Márciusi szülöttként mindenben a harmóniát keresed, mindenkinél figyelembe veszed a jó és rossz oldalát. Pozitívan állsz az élethez és az adott helyzetekhez, éppen ezért hajlamos vagy mindenkiben a jót meglátni, s viták helyett inkább a kompromisszumra törekedni. Nem árt azonban az óvatosság, ne engedd, hogy kihasználjanak téged a többiek.

Vajon mit árul el rólad a születési hónap? (iStock)

Április hónap lélekszimbóluma az Oroszlán

Áprilisi szülöttként mérhetetlen szenvedély lakozik benned, merész és bátor vagy. A kihívások elől te sosem futamodsz meg, ugyanakkor megbízható és a végletekig hűséges típus vagy. Védelmezed a szeretteidet, akár életed kockáztatásával is. Előtted sem léteznek akadályok.

Május hónap lélekszimbóluma a Farkas

Falkavezérként időnként igényled az egyedüllétet, s azt sem bánod, ha a színfalak mögött kell maradnod. Május hónapban születtél, így szeretteid mindig számíthatnak rád, s ha bárki bántani szándékozná őket, először veled kell szembeszállnia. Példát mutatsz, és mindenben hallgatnak rád a többiek.

Június hónap lélekszimbóluma a Hal

Júniusi szülöttként gondtalanul úszkálsz az óceán kellős közepén, s az egyetlen dolog, ami foglalkoztat, a szabadság. Kitérsz a kötelezettségeid elől, amelyeket nem igazán érzel reálisnak. Ne hagyd figyelmen kívül az ösztöneidet, a megérzéseidet, hiszen ezek táplálják a belső erődet.

Minden hónaphoz különleges lélekszimbólum kapcsolódik (iStock)

Július hónap lélekszimbóluma a Tűz

Júliusi szülöttként téged a szenvedély vezérel, s ha valami fontos számodra, nincs visszaút, mindent megteszel, hogy el is érhesd. Legyen az karrier, párkapcsolat, avagy hobbi, maximumon pörögve éled meg. Nem árt arra vigyáznod, hogy a szenvedély ne váljon megszállottsággá.

Augusztus hónap lélekszimbóluma a Ló

Augusztusi szülöttként, mint a legszebb szilaj paripa vágtatsz szabadon a világban, készen az újabb és újabb kalandra, megmérettetésre. Nem vagy híján a becsületességnek, mint ahogy az önbizalomnak, a magabiztosságnak sem. Egész életed során szeled a kilométereket. Hidd el, néha nem árt picit lassítani.

Szeptember hónap lélekszimbóluma a Virág

Szeptemberi szülöttként a béke és vidámság a mindened, szépséggel töltöd meg a környezetedet. Olyan nyugalmat árasztasz magadból, ami kis időre elfeledteti az emberekkel a mindennapi mókuskereket, a problémákat, s veled együtt élik meg a valódi harmóniát.

Születési hónapod felfedi a legjellemzőbb tulajdonságaidat (iStock)

Október hónap lélekszimbóluma a Csillag

A többiek számára te mutatod az irányt, te adsz útbeigazítást. A siker számodra nem azt jelenti, hogy te mennyire vagy sikeres, hanem, mennyire tudsz másokat inspirálni. Októberi szülöttként szánj időt magadra is, nyugodtan lehetsz néha önző és magadnak való, másképp félő, hogy kialszik a gyönyörű belső fényed.

November hónap lélekszimbóluma a Fa

Novemberi szülöttként támaszt nyújtasz a többieknek, védelmet adsz nekik, s biztosítasz számukra mindent, akár a fa. Gyökereid megtartanak, stabilitást adnak a földi léthez. A többiek mellett figyelj, és szánj időt önmagadra is, neked is nagy szükséged van a rendszeres vízre, öntözésre…

December hónap lélekszimbóluma a Víz

Ahogyan a víz halmazállapota is folyamatosan változik, úgy változol te is a különböző helyzetekben. Barátaid körében nyugodt vagy, ám ha valami felbosszant, úgy viselkedsz, mint a háborgó tenger hullámai: mindent elpusztítasz, ami az utadba kerül.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top