Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Íme, augusztus legszerencsésebb napjai a horoszkóp szerint

Augusztus legszerencsésebb napjait máris érdemes feljegyezni a naptárba. Nemcsak a munkádban tehetsz nagy lépést előre ezeken a napokon, de az utazásra, a nyaralásra is tökéletes alkalmat kínálnak, ha ekkor indulsz. A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb információk.

A horoszkóp minden csillagjegynek megmutatja, melyik napokon számíthatnak igazán kedvező fordulatokra, és melyek azok az időpontok, amikor jobb az óvatosság, a körültekintés. Augusztus hónap legszerencsésebb napjain valójában bármi megtörténhet. Ugyan csupán négy ilyen jeles napot határoz meg a horoszkóp, de éppen ezért érdemes minél inkább a kezedbe venni az életedet, és kihasználni a lehetőségeket. Ezek a napok a legalkalmasabbak a szerelemre, a fizetésemelésre, új munkahely keresésére, vagyis valójában bármire, ami a leginkább aktuális most az életedben.

Augusztus hónap legszerencsésebb napjait

nagyon egyszerűen megtudhatod. Csupán kattints a csillagjegyedre, és feltárul egy másik kép, amely a legnagyszerűbb időpontokat rejti. A dátumokat érdemes máris bejegyezni a naptáradba, nehogy megfeledkezz róluk később. Néhány csillagjegy esetében augusztus első fele tartogatja a lehető legjobb lehetőségeket, másoknál szinte minden hétre jut egy-egy szerencsés fordulatot tartogató nap.

Augusztus is tartogat szerencsés napokat (iStock)

A szerencsés napok mellett kedvezőtlen időpontok is akadnak augusztusban

A kiváló lehetőségek mellett a hónap kedvezőtlenebb napjait is megtudhatod a csillagjegyedre kattintva. Ezeken a legyél körültekintőbb, óvatosabb, megfontoltabb. A kedvezőtlen  napok nem feltétlenül járnak balszerencsével, de ezek a napok nem igazán alkalmasak a szerencsés napoknál írtakra. Ilyenkor érdemes a szokottnál is óvatosabban közlekedni, hiszen a baleset veszélye sajnos fennállhat. Szerencsére ezekből a napokból is mindössze négy akad a hónapban, így valójában könnyen átvészelheted a megpróbáltatásokat. Lényeg, hogy tudd, mikor legyél figyelmesebb, türelmesebb mind önmagaddal, mind másokkal.

A legszerencsésebb napokon természetesen csupa jóra számíthatsz a párkapcsolatodban, vagy ha éppen szerelemre vágysz, de a karrieredben, a munkádban is. Az is lehetséges, hogy csupán felhőtlenül jó lesz a kedved. Természetesen augusztusban is érdemes Fortuna asszony kegyeit keresni, hiszen a szerencsés napok szerencsés lehetőségeket tartogatnak. Miért is ne lehetnél ezeken a napokon a saját szerencséd kovácsa? Érdemes élni a lehetőségekkel, érdemes feljegyezni máris a legfontosabb dátumokat.

Csodás augusztus hónapot, számtalan örömet és boldogságot, nagyon sok szerencsét kívánunk!

(fotók: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top