Horoszkóp

Indián horoszkóp: ez jellemző a csillagjegyekre

Nagyon érdekes összefüggéseket mutat az indián horoszkóp és a nyugati asztrológia. Melyik állat jelöl téged a csillagjegyed szerint? És mi mindent mond el a tulajdonságaidról, a személyiségedről? Különleges horoszkóp következik.

Az ősi indiánok még nagyon erősen tisztelték a természetet. Úgy gondolták, mindenkiben egy-egy állat lelke lakozik, és ez határozza meg a személyiséget, a legjellemzőbb tulajdonságokat. Az indián horoszkóp éppen ezért állatokat használ a jegyek helyett. Tény és való, meglepően sok a közös vonás a csillagjegyek és a hozzájuk kapcsolódó állat között. Hogy mégis mi mindenben és hogyan hasonlítanak a tulajdonságaid a totemállatodhoz, kiderül ebből a nem mindennapi ősi amerikai horoszkópból. Ezúttal is érdemes picit várni, és a rövid hirdetést követően megnézni a horoszkópot. A feladat csupán annyi, hogy keresd meg a születésnapodhoz kapcsolódó állatot és olvasd el a jellegzetességeit. Ugye, magadra ismersz?

Mi mindent árul el rólad az ősi indián horoszkóp? (iStock)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top