Horoszkóp

5 dolog, amit tudnod kell, ha Szűz jegyű a gyereked

Józan és szorgalmas, a tanárok nagyon szeretik.
internet gyerek tanulmány

TommyMommy, a Menőke Caféblog bloggere Szabó Mária asztrológust, pszichológust és pedagógust kérdezte meg arról, milyen tulajdonságok jellemzik a szűz csillagjegyű gyereket.

  1. Bármilyen problémában lehet rá számítani: okosan és segítőkészen viselkedik a legnehezebb helyzetekben is, az motiválja, ha tudja, hogy szükség van rá. Szellemi gyorsaság, találékonyság és kiváló közvetítőképesség jellemzi.
  2. Jó a gyakorlati érzéke, feladatai megoldásához mindig megtalálja a megfelelő módszert és eszközt. Értékrendjére sokkal nagyobb hatást gyakorol a család, mint a többi csillagjegyére.
  3. A Szűz-gyermek fogékony a normák, az irányvonalak, szabályok, előírások betartására, szereti, ha tudja, mihez kell igazodnia. Másoknál könnyebben elviseli azokat az intézményeket, amelyekben rend és fegyelem uralkodik. (Ez egyébként kisebb mértékben bár, de minden Föld-jegy sajátja.)

Ha kíváncsi vagy, mi minden jellemző még a szűz jegyű gyermekekre, kattints Menőke Caféblogjára.

(Kiemelt kép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top