Horoszkóp

Horoszkóp 2020: a Hold éve

2020 a Hold éve lesz. Mindez pedig azt is jelent, hogy a párkapcsolatok, a női szerepek, a család egyre fontosabbá válik mindenki életében. Különleges lehetőségeket ígér az új év, amelybe máris belepillanthatsz.

Az asztrológia úgy tartja, hogy minden évet egyetlen bolygó ural. Az adott évben a vezető bolygó tulajdonságainak megfelelő események, hangulatok, és az emberiség számára teljesítendő feladatok várhatók. A 2020-as esztendő, a Hold éve lesz, amelyben a nők, az idősek és a család ereje megsokszorozódik.

A Hold az éjszaka királynője

Már az emberiség hajnalán úgy tartották, a Nap, az erő, az energia jelképe maga a férfi. A Hold a szeretet, a befogadás, a termékenység szimbóluma, a nőt, az asszonyt jelenti. A Hold formája és nagysága attól függ, hogyan éri a Nap sugara. Amikor a Nap fénye a Hold teljes felszínéről visszatükröződik, akkor a legszebb, ekkor jön létre a telihold, amely a tökéletességet, a befejezettséget sugallja. Mindennek földi megfelelője szerint a nő sem nélkülözheti a férfit, hiszen az erejétől válik sugárzóvá, vele alkothat egységet, családot. Ez a Hold évének legfontosabb üzenete. 2020-ban a férfi-női kapcsolat, a család kerül a figyelem fókuszába, melynek létrehozása, megtartása az év kiemelt feladata.

2020 a Hold és a nők éve lesz (iStock)

2020 a Hold éve

A Hold évében minden valószínűség szerint több gyermek születik, mint korábban. Az idősebb családtagok közül is többen vehetik majd igénybe a gyest, és jelentősen megszaporodhat a lakások építése. Az idősekkel való törődés is fontosabbá válhat, illetve az idősebbeket jobban megbecsülik a munka világában. A Hold évében a nők feladata a család egységének a megtartása. Ehhez szükséges a tolerancia, az önfeláldozó magatartás magasabb szintű gyakorlása.

Az új évben a csábítás is erősebb, mert ez az év a hűség próbáját is hozhatja. A vér szerinti kapcsolatokban a hibákat, a bűnöket tanácsos megbocsátani, lehetőleg elfogadni a hozzátartozókat olyannak, amilyenek, mert a kis közösségeket ez tarthatja össze. Azok a családok, amelyek a 2020-as esztendőt közösen búcsúztatják, vélhetően kiállják a sors próbáját, és megerősödve lépnek át a következő, 2021-es esztendőbe…

Mindent 2020-ról

A népszerű asztrológus, Ízing Klára idén is elkészítette előrejelző könyvét, amely nem általános, megszokott asztrológiai előrejelző kiadvány, hanem pontos képet vázol fel a 2020-as esztendőről, a jövő év lehetőségeiről. Csak keresd meg az állatövi jegyedet, és megtudhatod, milyen évre számíthatsz, hónapról hónapra hogyan alakul a párkapcsolatod, az anyagi helyzeted, mire számíthatsz a munkahelyeden, és mely időszakban mire érdemes figyelned az egészségeddel kapcsolatban.

Különösen izgalmasnak ígérkezik a Jupiter, a nagy szerencse bolygójának jegyváltása, mely 2019 decemberében a Bak jelébe lép, ahol nagyjából egy évig jár majd. Hatására megtalálhatod a helyedet a világban, szorgalmasabb, tettre készebb lehetsz, mint korábban bármikor. Segíti az önuralmat, a céljaid érdekében pedig nem lehet olyan eshetőség, amit ne tudnál felvállalni. Nagyra értékeled az egyenességet, a becsületességet, a komolyságot, fegyelmezettebb lehetsz, ezzel jó eredményeket érhetsz el és belső szilárdságot.

Ízing Klára könyve már kapható az újságárusoknál

2020 a nagylelkűség éve is

Lesznek az évnek olyan időszakai, amikor a Jupiter, a sorsbolygó együtt áll a Plútóval. Az év ezen szakaszában az elképzeléseid megvalósítására minden bizonnyal jóval nagyobb erőt fordíthatsz majd. Lelkesnek érzed magadat, teljes odaadással dolgozol a terveiden. Fokozott szellemi aktivitás, mélységes igazságszeretet lehet jellemző mindenkire.

Míg a 2019-es esztendőben a Jupiter és a Neptunusz nehéz fényszögekkel kapcsolódtak, addig a 2020-as éven ez a két bolygó már kedvező konstellációba kerül egymással. Ebből arra következtethetünk, hogy egyre többen és egyre többet adományoznak, segítenek a rászorulóknak. Fontosabbá válik a felebaráti szeretetet, sokunkat a jóság, az irgalom, a magasztosabb eszmék vezetnek. Többen fordulhatnak a vallás és Isten felé, mert ebben találhatják meg az életük értelmét. Az ezotéria, a misztika, a másik dimenzióval foglalkozás is népszerűbb lesz, mint az elmúlt esztendőkben.

Ízing Klára 2020: A Hold éve című kiadványát az újságárusoknál találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top