Horoszkóp

Ezek a legszerencsésebb napok decemberben a horoszkóp szerint

December alapból is nagyon sok szerencsét tartogat a csillagjegyeknek. S vajon melyek lesznek a legszerencsésebb, legsikeresebb napok? Annyit máris elárulhatunk, az ünnepek csodaszépnek ígérkeznek... A horoszkópból természetesen minden fontos dátumot megtudhatsz.

A horoszkóp ebben a hónapban is megmutatja, mely napokon számíthatsz igazán kedvező fordulatokra, és melyek azok az időpontok, amikor jobb az óvatosság, a körültekintés. December legszerencsésebb napjain valójában bármi jó megtörténhet veled. Csupán négy ilyen jeles napot határoz meg ugyan a horoszkóp, de talán éppen ezért is érdemes minél inkább a kezedbe venni az életedet, és kihasználni a kedvező lehetőségeket. Ezek a napok a legalkalmasabbak például az első randira, az ismerkedésre, de ugyanígy kérhetsz fizetésemelést, beadhatod a jelentkezésedet, az önéletrajzot egy új munkahelyre, vagy a vállalkozásodban, a karrieredben léphetsz előre nagyot. Vagyis valójában mindarra használhatod ezeket a pozitív energiájú napokat, ami igazán aktuális most az életedben.

December legszerencsésebb napjait a horoszkópból

nagyon egyszerűen megismerheted. Ehhez csupán görgess picit lejjebb az oldalon, majd keresd ki a csillagjegyedet, kattints a képre, és máris feltárul egy másik lap, amely a hónap legszuperebb időpontjait rejti. A dátumokat érdemes akár máris bejegyezned a naptáradba, nehogy megfeledkezz róluk később. A horoszkóp szerint nagyon meghitt és szép ünnepekre számíthatsz, bármely csillagjegyben is születtél. Szinte mindenkinek lesz szerencsés napja karácsony vagy újév napján. Decemberben szinte minden hétre jut egy-egy szerencsés fordulatot jelző nap.

A horoszkóp szerint decemberben is lesznek szuper szerencsés napok (Fotó: iStock)

A szerencsés napok mellett kedvezőtlenek is lesznek decemberben is

A legjobb napok mellett kedvezőtlenebb dátumokra is számítanod kell, amelyeket szintén megtudhatsz a csillagjegyedre kattintva. Ezeken a napokon legyél még körültekintőbb, óvatosabb, megfontoltabb és higgadtabb, mint máskor. Talán a karácsony előtti napok valamelyike tűnik kedvezőtlennek, készülj fel rá máris, és elkerülheted a veszteségeket, a problémákat, az esetleges feszültségeket. A kedvezőtlen napok természetesen nem feltétlenül járnak balszerencsével, de ezeken a napokon mégis jó, ha nyitott szemmel jársz. Ugyanakkor jól teszed, ha óvatosabban közlekedsz, hiszen a baleset veszélye is fennállhat. Szerencsére ezekből a napokból is mindössze négy akad decemberben, így valójában könnyen átvészelheted a nagyobb kihívásokat is. Lényeg, hogy tudd, mikor legyél figyelmesebb, türelmesebb magaddal és persze másokkal is.

A legszerencsésebb napokon természetesen csupa jóra számíthatsz a párkapcsolatodban, a szerelemben, de ugyanígy a karrieredben, a munkádban is. Az is lehetséges, hogy csupán felhőtlenül jó kedved lesz ezeken a napokon, vagy nagyon harmonikusan, igazi szeretetben telnek. Természetesen decemberben is érdemes Fortuna asszony kegyeit keresni, mert – ki tudja – talán épp a legszerencsésebb napokon nyersz nagyobb összeget. Szóval, csak bátran legyél ezeken a napokon a saját szerencséd kovácsa. Érdemes élni a lehetőségekkel, érdemes feljegyezni a legfontosabb időpontokat.

Csodálatosan szép decembert, meghitt ünnepeket, számtalan örömet, boldogságot és nagyon sok szerencsét kívánunk!

(Fotók: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top