Horoszkóp

A dalai láma 17 inspiráló és csodás üzenete

Tibet első számú vezetője, a dalai láma mindenkor megható és nagyon inspiráló üzenetekkel szól a világhoz. Karácsony előtt talán nem is lehetnének aktuálisabbak ezek a szívhez szóló idézetek...

Az advent a várakozásról, a befelé figyelésről is szól. Rohanó világunkban ugyanakkor sajnos hajlamosak lehetünk megfeledkezni a karácsony eredeti jelentéséről és szándékáról: a valódi szeretetről. A tibetiek ugyan nem ünneplik a keresztény karácsonyt, de nagyon pozitívan gondolkodnak a világról. A szeretet, a segítőkészség, a hála, az alázat motiválja mindennapjaikat. Vallási vezetőjük, a dalai láma ezúttal is csodaszép, ugyanakkor elgondolkodtató üzenetekkel, idézetekkel örvendeztet meg mindenkit.

Érdemes most néhány percet magadra, a lelkedre fordítani, és elolvasni a találó sorokat, amelyek téged is pozitív energiával töltenek fel. A legjobbkor… A kép alá görgetve indíthatod el a dalai láma inspiráló idézeteit tartalmazó videót.

A dalai láma inspiráló üzenetei feltöltik a lelkedet (Fotó: iStock)

Fotók: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top