Horoszkóp

12:12, avagy december 12. az új kezdet napja

December 12-én 12 óra 12 perckor jelenik meg ez a cikk. S vajon mitől annyira különleges dátum ez a mai? Nos, mindenre fény derül. Az biztos, hogy ma valami elkezdődik...

12.12. A dátum különös jelentőségű, hiszen a 12-es szám erőt testesít meg, s ennek megfelelően a mai nap váratlan és különleges események bekövetkeztét hozhatja magával. Több vallásban, filozófiában is úgy tekintenek a 12-es számra, mint az isteni erő szimbólumára. Jézus Krisztus, amikor először lépett be a jeruzsálemi templom ajtaján, pontosan 12 éves volt, s 12 tanítványt bízott meg azzal, hogy terjesszék a kereszténység hitvallását. Ha 2019 számjegyeit összeadod, az is pontosan 12…

December 12-én különleges energiakapu nyílik

December 12. ennek megfelelően egy különleges kapu megnyílását hozza magával, olyan energiák szabadulnak ma fel, amelyek hatását mindenki megérzi. Nem mellesleg a telihold csak még inkább fokozza ezt az érzést. Mindez ugyanakkor remek alkalom, hogy kiszabadulhass a saját börtönödből, rátalálhass valódi önmagadra, amire talán már hosszabb ideje nem volt lehetőséged.

A 12-es szám az év 12. hónapjában, vagyis december 12-én duplázódik, ennek megfelelően a hatása jóval intenzívebben jelentkezik, mint a többi hónapban. A mai nap segítséget nyújt, hogy új vágányra helyezhesd az életedet, merj kilépni a komfortzónádból, felkészülhess az elkövetkező esztendőre, s a múltat képes legyél elengedni, magad mögött hagyni. Ennek révén jóval szorosabb kapcsolatba kerülsz az univerzummal, és egyre inkább megérted annak működését is.

Nagyon különleges nap a mai (iStock)

December 12. kihívásokat tartogat

A 12.12. számos kihívást tartogat, elég csak a 12-es szám jelentése mögé nézni: beteljesülést takar, s a legtöbben ezt a számmal kapcsolják össze a kezdetet és a lezárást. Talán nem véletlen, hogy az óralapon 12 szám található, s 12 csillagjegyet is számlálunk.

A 12-es szám új kezdet felé „lök”: általában az új kapcsolatokat, az életedben bekövetkező változásokat jelképezi. A legtöbben azon munkálkodnak, hogy biztonságos világot építsenek maguk köré, ám nem árt szem előtt tartani, hogy bizony minden változik, s olykor nem árt kilépni a jól megszokott keretek közül. Az új kezdetek, a változások, a bizonytalanság sokakban aggodalmat kelthetnek, míg a régi dolgok elengedése szomorúságot vált ki. Ám szükséges lépni, hiszen bizonyos dolgokat nem cipelhetsz magaddal örökké.

Ha a céljaidra, a legnagyobb álmaidra fókuszálsz, s nem ijedsz meg az új lehetőségektől, új tervekbe, projektekbe kezdesz, akkor semmi sem tarthat vissza, hogy a siker útjára lépj. Bár fontos, hogy a realitásérzékedet se veszítsd el, nem szabad hagyni, hogy gondolataid eltérítsenek a célkitűzésektől. Eljött tehát az idő, hogy meglépd, amire mindig is vágytál…

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top