Horoszkóp

A leginkább szerethető és legromantikusabb négy csillagjegy

Míg mindenki alkalmas a szerelem és romantika bizonyos szintjére, néhányan igazán szerencsések életük e területén. Nézzük, a horoszkóp szerint kik a legromantikusabb csillagjegyek!

Gyerekkorunkban sok mesés történetet hallhattunk „az Igazi” megtalálásáról, és arról ahogy a szerelmespár ellovagol a naplementében, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Néhányan talán azt akarják elhitetni, hogy az ilyenfajta szerelem már halott, utalva a negatív, erőszakos és nyomasztó társadalmunkra. A világ néhány területén történt hanyatlás ellenére az adatok arról tesznek tanúbizonyságot, hogy nem állunk még készen arra, hogy feladjuk az igaz szerelem gondolatát.

Gondolkodtál már valaha azon, miért tűnik úgy, hogy néhányaknak minden sikerül – fiatal korukban megtalálják az igazit, elröpíti őket egy forgószélszerű románc, mint egy romantikus regényben? Mások folytatják küszködéseiket és háromhavonta egyszer ha eljutnak egy-egy randira, ha eljutnak egyáltalán.  A különbség a személyiségben rejlik. Bizonyos személyiségjegyek elősegítik a kapcsolódáshoz elengedhetetlen képességeket, amivel közelebb kerülhetünk a romantikához, míg más tulajdonságaink korlátozzák esélyeinket. Ezért lehetséges az is, hogy bizonyos csillagjegyek számára sokkal könnyebb megvalósítani a megfelelő szerelmi életet. E nagyon romantikus jegyek szülöttei az életet rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélik és mindenhol szerelembe esnek, ahol csak megfordulnak. Te is köztük vagy?

pexels.com

Bika
Gyakorlatias és hűséges, a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy a Bika a világ egyik legromantikusabb jegye. Nem akármilyen romantika képviselője ő, hanem a Hollywood-szerű előkelő gesztusok romantikájáé. A Bika jegyűek azok, akik dalt küldenek a rádióban partnerüknek vagy csak úgy virággal állítanak haza. Ehhez ráadásként még az idejüket és energiájukat is arra szánják, hogy stabil otthont teremtsenek, hogy partnerük mindig biztonságban és szeretve érezze magát. Egy igazi főnyeremények ők, mindaddig, amíg nem kerülnek a makacsságuk rossz oldalára, ugye? Partnereik ellenkező nézeteit a Bikák örömmel elfogadják. Bármit megtesznek a szerelemért.

Rák
A legérzékenyebb csillagjegy, aki jól ismeri az érzéseket, érzelmeket, és ez igazi előny, amikor a szerelemről van szó. Nem fél pontosan kifejezni azt, amit a másik ébreszt benne és ami a szívén, az minden esetben a száján.  Semmire se vágyik jobban, mint megtalálni az igaz szerelmet, családot alapítani és választottjával együtt megöregedni. Törődéssel és aggodalommal fejezi ki szeretetét, biztosítva ezzel partnere szükségletét, a tiszta otthont, kész vacsorát és hogy társának mindene meglegyen anélkül, hogy kérnie kellene. Ő így fejezi ki támogatását mindenben, amit partnere tesz.

Oroszlán
Gyakran alábecsülik az Oroszlán jegyűeket a szerelemben, mivel erős, magabiztos és leginkább érzelmektől mentes erőműként tűnnek fel mások szemében. Míg egy Oroszlánra nem mindenkivel szemben igaz, hogy ami a szívén, az a száján, igazság szerint neki van a legnagyobb szíve az összes csillagjegy közül. Ahelyett, hogy szeretetét kellemes zenével, gyertyafénnyel és elszavalt versekkel fejezné ki, inkább védelmébe veszi azokat, akiket szeret. Nem vág oda szavakat vaktában partnerének, nem vesztegeti az idejét véletlenszerű kapcsolatokkal vagy gyors bevetésekkel. Az igazit keresi, akinek életét ajánlhatja és nem nyugszik, míg meg nem találja.

Mérleg
A harmónia és béke iránti szeretetével senkinek sem okozhat meglepetést, hogy igazi romantikus alkat a Mérleg. Arról a tökéletes világról álmodik, ahol mindenki megtalálja a boldogulását, amivel az élet kirakójának darabkái mind a helyére kerülnének. Sajnos a világ sosem lesz tökéletes, de ez nem állíthatja meg a Mérleget, hogy megtegyen minden tőle telhetőt azért, hogy a saját életterét amennyire csak lehetséges, tökéletessé tegye.  Nem kevés energiát fektet abba, hogy kedvese arcára mosolyt csaljon, a kis, jól kigondolt ajándékoktól a kézzel írt szerelmes üzeneteken keresztül a bensőséges randikig, amikor egy éjen át összeölelkezhetnek a kanapén. Addig, amíg társa boldog, az ő világa is rendben van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top