Horoszkóp

4 csillagjegy, akikkel sose vitatkozz

Sosem jó összezörrenések tanújának lenni. Az asztrológia szerint, ha bizonyos csillagjegyekkel vitába szállsz, azt megbánod. Íme azok a csillagjegyek, akikkel jobb, ha sosem konfrontálódsz vagy vitatkozol, mert mindig alulmaradsz majd, még akkor is, ha neked van igazad! De ha te is köztük vagy, biztosan eljön a pillanat, amikor úgy érzed, büszke lehetsz arra, hogy mindig tied az utolsó szó.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei imádnak szerettük segítségére sietni kényelmetlen szituációban. Azt hiszik, az a feladatuk, hogy jót tegyenek és hasznosak legyenek minden körülöttük lévő számára, még akkor is, ha nem kellene. Kíváncsinak tűnnek, mert a boldogság közelében akarnak lenni. Ha megtudják, hogy valami történik a hátuk mögött, seperc alatt megmutatják rossz oldalukat, és ha vitázol velük, abból semmi jó nem sül majd ki.

pexels.com

Oroszlán

A tévedés nem az Oroszlánok jellemzője. A csillagjegyek közül ők a legegocentrikusabbak, akik szeretnek kérkedni és úgy tűnik, mindig igazuk van.  Jó előre meg kell tervezned az érvelésed menetét, mielőtt konfrontálódsz velük, mivel nem lesz következő esélyed a vitára. Manipulálják a szavaidat és bolonddá tesznek a vádjaiddal. Senkinek sem adnak esélyt arra, hogy ujjal mutogassanak rájuk és ez úgy tűnik, működik is, mivel úgy jön le, hogy ők azok, akikkel sosem lehet vitázni.

Szűz

A Szüzek perfekcionizmusa mindenben megjelenik, akármit tesznek is, de az igazság messze esik a valóságtól. Bőven van mondanivalójuk, különösen az érzelmeikről, és nem fogják vissza haragjukat, ha eljött a gonoszság ideje. Utálják, ha ők veszítenek a vitában, és mindent el is követnek azért, hogy erre ne kerüljön sor.  Másrészt úgy gondolják, jobban ismernek önmagadnál. Ezért, ha velük vitázol, az olyan, mintha a saját sírodat ásnád.

Mérleg

A Mérlegek a nyugalom szigete. Veszíteni fogsz a velük folytatott vitában csupán csak azért, mert olyan túlélő stratégiájuk van, melyet követve nem fedik fel teljes erejüket, és ez passzív-agresszívvé teszi őket. Senki sem tud velük vitába szállni, mert a végén mindig ők győznek. A velük való vitából sosem jöhetsz ki győztesen, mert mindent, amit nekik mondasz, nemcsak hogy elfogadnak, de még be is bizonyítják, hogy vitára sem méltó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top