Horoszkóp

Az 5 csillagjegy, akik támogatásukkal kitűnnek a többi közül

Mindannyiunknak szükségünk van támogatóra – valakire, aki mind a jó, mind a nehéz időkben bátorít bennünket. Aki nemcsak dicsér, hanem fel is emel, amikor úgy hozza a sors. Sokszor magunkkal a legnehezebb, és szükségünk van valaki másra, aki pozitivitással ellensúlyozza kritikus belső hangunkat. Az asztrológia segítséget nyújthat abban, hogy megtaláljuk, mely jegy szülöttei jelenthetnek támogatást számunkra.

A támogatóink buzdíthatnak bennünket bizonyos kockázatok felvállalására, megbízunk bennük és céljaink elérése felé tolnak minket. Ott vannak felemelni bennünket, amikor le vagyunk törve, előre tolnak, amikor egy gyengéd lökésre van szükségünk, és arra inspirálnak, hogy cselekedjünk, és legyünk jobbak. Feltöltenek bennünket, visszairányítják a figyelmünket a fontos dolgokra, de leginkább szeretetből vannak mellettünk.

pexels.com

1. Ikrek
Ha egy Ikrek szurkol neked, azt tudni fogod. Nagyon lelkesek, támogatóak és eszesek. Kreatív ötleteikkel adják tudtodra, hogy veled vannak. Ha alig bízol a képességeidben, az Ikrektől nemcsak buzdítást várhatsz, hanem bókol neked, és újraépít téged. Támogat a munkában, otthon és mindenhol máshol is.

2. Nyilas
A Nyilasokat nagy szívükről ismerjük, ha ők a támogatóid, akkor ők minden és mindenki egyszerre. Természetükből adódóan vidámak és optimisták, gondoskodnak róla, hogy mindenki tudja, milyen tehetséges és remek vagy! A Nyilasok az első számú rajongóid, azt akarják, hogy mindenki lássa, milyen lenyűgöző vagy. Őszinték és bármit, amit mondanak, szeretetből és támogatásból teszik.

3. Kos
Ha a pozitív hozzáállásról beszélünk, van bárki, aki pozitívabb egy Kosnál? Ha egy Kos orrba-szájba dicsér téged, akkor szenvedélyesen akarja tudatni a világgal, hogy milyen szuper, tehetséges és hihetetlen vagy. A Kosok egy vékony ágon is kimennének érted, míg mások hátrább állnának. Lelkesek, támogatóak és a legjobb dolog, hogy ha ők támogatnak téged, akkor őszintén hisznek is mindent, amit rólad állítanak.

4. Oroszlán
Még egy idegen számára is lehet támogató az Oroszlán, ilyen nagy hatással vannak az emberekre. Az Oroszlánok karizmatikusak, elragadóak és energikusak. Példát mutatnak és nagyon inspiráló minden, amit mondanak vagy tesznek. Az Oroszlán a podcaster, akit buzdításért hallgatsz, vagy az író, aki arra inspirál, hogy jobb légy. Talán nem ismer személyesen, de azt érezteti veled, hogy bármire képes vagy.

5. Mérleg
Ha szükséged van tanácsra vagy buzdításra, akkor kihez mész folyton folyvást? Persze, hogy a Mérleghez! Mindig ott van, hogy segítsen neked abban, hogy koncentrálj, és abban, hogy visszatalálj az utadra. Tudod, hogy a Mérleg támogatja álmaidat, és 100%-ig hisz benned. A Mérlegek új perspektívából tudják megmutatni neked adottságaidat és támogatnak akkor is, ha úgy érzed, valami nem sikerült. Mindig támogatnak, amikor csak szükséged van rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top