Horoszkóp

Mely 6 csillagjegytől tanulhatjuk meg mindig az élet napos oldalát szemlélni?

Ha nem is tartozunk a hat, pozitivitásra hajlamosabb jegy egyikébe, közvetlen környezetünkben biztosan ismerünk valakit, akitől derűlátásból sokat tanulhatunk, vagy csak simán feltöltődhetünk általa.

Kétségtelenül nagy feladat pozitívnak maradni nehéz időszakokban és olyankor, amikor demotiváltak vagyunk a folyamatos kudarcok miatt. De ahogy mondják – a kemény idők vagy elpusztítanak, vagy az élet élvezetének még ismeretlen módjára tanítanak. Akármikor ér kudarc bennünket, mindenki előtt ott a lehetőség, hogy a múlt hibáiból tanuljon, és régiek helyett a frissen szerzett tanulságokkal próbálkozzon újra. Míg néhányan elvesztik a reményt, és kedvtelenek lesznek, mások mindig derűlátóak maradnak, akármi történjék is. Lássuk azokat a jegyeket, amelyek szülöttei minden esetben pozitívak tudnak maradni.

pexels.com

Kos

A Kosok mindig tele vannak energiával, majdhogynem lehetetlen túlszárnyalni kedélyüket. Valójában a legtöbb Kos nem elégszik meg a pusztán részvétel miatti játékkal. Játékuk célja, hogy nyerjenek is! Nem állnak meg addig, amíg ezt el nem érik. Dühösek, ha a kudarcok megviselik őket, és ezt úgy bosszulják meg, hogy rádobnak még egy lapáttal lelkesedésükre. Gyakran utántöltik hangulatukat nevetéssel és mosollyal, amit humorral érnek el, és ez gyakran a mellettük ülőkre is ráragad.

 

Ikrek

Az Ikrek szülöttei kétségtelenül sokat gondolkodnak, és ha ezt túlzásba viszik, lelkül elszomorodhat. De ők még a hangulatingadozásokat és a nem kívánatos gondolkodási folyamatokat is tudják kezelni. Bár amikor a kudarc hatással van hangulatukra, nagyon ügyesen figyelmen kívül tudják hagyni a jelenbeli eseményeket és a továbblépésre koncentrálnak.  

 

Oroszlán

Az Oroszlánok gondtalan emberek. Bár a győzelem fontos számukra, az jelent nagyobb kedvtelést, ha élvezik a vele járó folyamatot. Akár fent, akár lent, időjárástól függetlenül tudnak hahotázni, ami az Oroszlánoknak természetes tulajdonságuk. Ha letörtnek érzik magukat, mindig van módszerük arra, hogyan viduljanak fel; barátokkal lógnak, vagy egyszerűen csak elmennek vásárolni…

 

Mérleg

A legjobb dolog a Mérlegekben, hogy nem érdekli őket, pozitív-e az attitűdjük vagy sem. Így a pozitivitással járó extra nyomást nem cipelik feleslegesen magukkal. Természetükből hiányzik az a tulajdonság, hogy folyton csak mosolyogjanak. Leginkább a jó magatartásuk támogatja őket a derűlátásban.  A mosolygás és pozitivitás csak megtörténik velük, nem tesznek ezért külön erőfeszítést.

 

Nyilas

A Nyilasok valójában nem vesznek mindent komolyan. Ezért ez nem befolyásolja a hangulatukat sem. Bár amikor boldogtalanok, valami pozitívra irányítják a figyelmüket, és megpróbálják a mókát megtalálni az adott helyzetben. A Nyilasok mindig örömmel tekintetnek az utazások és kirándulások felé, mindig szerepel valami a terveikben, ami pozitív energiával tölti fel őket.

 

Vízöntő

A Vízöntők tudják, hogy nehéz lesz kivergődniük a negatív hangulatból, ha egyszer beleragadtak. Ezért – amennyiben lehetséges – messziről kerülik az erre okot adó szituációkat. Jó a problémamegoldó képességük, különösen kreativitásuknak veszik ebben nagy hasznát. Ha valaha is beleragadnak egy problémába, keményen dolgoznak azért, hogy minél hamarabb megtalálják rá a megoldást. Ez a legelőnyösebb tulajdonságuk, amivel még több pozitivitást tudnak kikényszeríteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top