Horoszkóp

Ez a 2 csillagjegy gátlástalanul hazudik

Érdemes vigyázni velük.

A Diamonds Caféblog bloggere szerint van két csillagjegy, akikkel érdemes vigyázni, mert szemrebbenés nélkül képesek hazudni bárkinek, bármiről.  Hogy melyikek? Mutatjuk:

KOS

Meg sem rebben a szemük, úgy mondanak olyan döbbenetes hamisságot, hogy az ember menten hanyatt esik, és mégis, teljes mértékben ártatlanok.

A Kos ugyanis olyan szinten erős egyéniség, annyira erős az énképe, hogy számára a Föld is úgy forog, ahogyan azt ő elképzelte. Éppen ezért az igazság mint olyan számára az, amit ő annak gondol. Az elvei, az igazsága, a véleménye, amely tapodtat sem moccantható akkor sem, ha nincs igaza, vagy ha ordít, hogy hamis az elképzelése.

Számára az a valóság, az az igazság, éppen ezért ha mond valami tényt, az csupán az ő világában tény. Mindig ellenőrizd le, hogy egy Kostól kapott információ mennyire valós, mert lehet, hogy az összes többi csillagjegy ugyanazt a dolgot teljesen másképp látja majd.

Ha hazudik is, azért teszi, mert ő igaznak gondolja még azt is, ami nem az. Nem mindig akar rosszat ezzel.

A másik könnyen hazudó csillagjegy a RÁK. Ha kíváncsi vagy rá, hogy miért, kattints Diamonds Caféblog oldalára. 

(Kiemelt kép: illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top