Horoszkóp

5 csillagjegy, aki utálja, ha megmondják neki, mit tegyen

A legtöbb ember nem reagál túl jól, ha főnökösködnek felette, dühítő lehet! Az asztrológiában néhány csillagjegy kifejezetten utálja, ha bármilyen formában tudtukra adják, mit vagy hogy tegyenek. E csillagjegyek szülöttei mindent megtesznek majd azért, hogy ezeket a helyzeteket elkerüljék. Akkor járnak a legjobban, ha önállóan dolgoznak, mert nem tűrik, ha főnökösködnek fölöttük.

Az iránymutatás mennyisége – amit hajlandóak elviselni – a személynek tulajdonított tisztelettől függ, akitől az érkezik.  Ha valakinek fogalma sincs, miről beszél, és azt várja, hogy mások az ő instrukciói szerint fognak eljárni, jobb, ha felkészül arra, ami vár rá! Ha valaki néha megmondja, mit kell tennünk, még ha tudja is, miről beszél, megalázónak tűnhet. Valószínűleg nem is szívesen követjük utasításaikat, mert az agyunkra mennek.

 
Kos
Ha valaki azt mondja a Kosoknak, hogy ne tegyenek meg valamit, vagy ne vállaljanak kockázatot, akkor csak még inkább meg akarják majd azt tenni. A Kosok önfejűek és bárki, aki nem támogatja őket, az útjukban áll. Ha hibáznak, arra is szükségük van, hogy tanuljanak belőle. A Kosok nem az elkerülés mesterei, sokkal inkább a megtapasztalásé. Ha hibáznak, nem esik nehezükre megtanulni a leckét, amennyiben az tényleg az ő döntésük volt.

pexels.com

Bika
A Bikák makacsságukról híresek, és nem hiszik, hogy bárkinek is jobb ötlete lenne arról, hogy mit kell tenniük. Ettől még bárki megmondhatja a Bikáknak, mit tegyenek, de számítson rá, hogy a Bikák egyszerűen csak figyelmen kívül hagyják majd. A tanácsok, javaslatok, utasítások azért nem idegesítik őket fel, mert pontosan tudják, mi a legjobb számukra. Anélkül semmit sem tesznek, hogy előtte ne gondolták volna alaposan át a lehetséges következményeket.

 
Oroszlán
Az Oroszlánok ki nem állhatják, ha megmondják nekik, mit tegyenek! Ők a vezetők, akik másoknak utasítást adnak, nem pedig azok, akik utasításokat hajtanak végre. Tudják, mit akarnak, és mit kell tenni azért, hogy meg is szerezzék, illetve akkor, ha nem érkeznek a kívánt eredmények.  Az Oroszlánok teljes felelősséget vállalnak minden hibáért. Sokkal jobb az Oroszlánoknak, ha a saját útjukat járják, mint ha bárki is vezetné őket. Ebben az Oroszlánok a legjobbak, mert vakon bíznak az ösztöneikben.

 

Ikrek
Az Ikrek jegy szülöttei hallgatnak arra, aki megmondja, mit tegyenek, de végső soron a saját szívükre hallgatnak. Szükségük van rugalmasságra és arra a képességre, hogy felgyorsítsák a dolgok menetét. Néha hiányzik belőlük a következetesség, de ez nem jelenti azt, hogy nem teszik meg, amit szükséges megtenniük. Döntést hozni nem könnyű az Ikreknek, de nem akarják, hogy bárki is helyettük tegye ezt meg.

 

Vízöntő
A Vízöntők túlságosan is függetlenek ahhoz, hogy bárki is megmondhassa nekik, mit tegyenek, és ha valaki mégis megpróbálja, szándékosan az ellenkezőjét teszik majd. Szeretnek új módszerekkel előhozakodni és ha bárki más útmutatását követik, az elnyomhatja kreativitásukat és újító szellemüket. Ha egy Vízöntő a szavát adja, hogy véghez visz valamit, mindent meg is tesz majd érte egészen addig, amíg más nem akar segítségére lenni ebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top