Horoszkóp

5 csillagjegy, akik mindig precízen dolgoznak

Ők azok, akik a megoldásra koncentrálnak, és készek cselekedni.

Miért érdekesek a precíz csillagjegyek? Mert a praktikus emberek mozgatják a világot. Ha ők nem lennének, csupa káosz lenne az élet. Ők azok, akik szerint jobb cselekedni, mint csak beszélni róla vagy áthárítani a feladatot másra.

  • Bak

A Bakok rendkívül praktikusak. Ők azok, akik inkább odamennek, és bepiszkolják a kezüket, sem hogy elméletekről és feltevésekről beszéljenek. Persze terveket is készítenek, ha azok egybeesnek a céljaikkal és az értékeikkel.

Hajlamosak megtudni az összes tényt, beszerezni az összes információt, mielőtt meghoznak egy döntést. Fontos tulajdonságuk a türelem, mert tisztában vannak azzal, hogy vannak dolgok, amikhez idő kell és azzal is, hogyha elsőre jól csinálunk valamit, akkor később nem kell már vele foglalkozni.

Amikor a tervezést precíz kivitelezés követ (Fotó: Pexels.com)

  • Szűz

A Szűz csillagjegyűek mindig ott vannak, ahol szükség van rájuk és tudják, mit kell tenni a probléma megoldásához – ezek a tulajdonságok nemcsak praktikussá, hanem megbízhatóvá is teszik őket.

Nem ábrándoznak egy fantáziavilágról, jobban szeretnek a jelenben élni. Mindig számíthatsz arra, hogy egy Szűz elvégzi a feladatát, hogy tudják a választ a problémákra és megoldják azokat a rejtélyeket, amelyek másoknak komoly fejtörést okoznak.

  •  Kos

Bár a Kosok talán nem tűnnek szuperpraktikusnak, sok szempontból azok. Egy Kos életének ugyanis a helyén kell lennie – biztonságos munka, kényelmes otthon, elegendő pénz a bankszámlán, hogy valami kalandos tevékenységbe kezdjen.

A Kos tisztában van azzal, ha hiányzik a képessége vagy tehetsége egy feladat elvégzésére, ezért ahelyett, hogy a helyzetet még rosszabbá tenné azzal, hogy nekilát, inkább megkeresi a megfelelő embereket, akik elvégzik a munkát.

  • Bika 

A Bika gondolkodása rendkívül praktikus, és szeretik a gyakorlatias dolgokat. Megbízhatóak, határozottak, és kitalálják a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszert a dolgok elvégzésére.

Ritkán cselekednek gondolkodás nélkül, ami körültekintővé és óvatossá teszi őket. Szereted, ha egy Bika áll mögötted, mert tudod, hogy megbízhatóan erős bástya, lehet rá építeni.

  • Ikrek

Az Ikrek nagyon finomnak tűnnek a felszínen, azonban inkább praktikusak. Megvan a képességük, hogy lássák a „nagy képet”, és tudnak hosszú távra előre tervezni. Az Ikrek szülők kiszámíthatóak, egy gyereknek sem kell azért aggódni, hogy véletlenszerűen nevelik őket. 

Még a közös leckeírás is megtervezett és átgondolt. Az Ikrek jegyében születetteknek szükségük is van egy napirendre, amely világosan nyomon követhető és számonkérhető. (Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top