nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a pontosság mintaszobrai

Ezek a csillagjegyek a pontosság mintaszobrai

Ezek a csillagjegyek egy másodpercet sem késnek. Egyszerűen utálnak késve megérkezni bárhova is.

Szűz

A Szüzek létszükséglete a rendezettség, aminek a tökéletes időgazdálkodás kulcsfontosságú eleme. A késésre egész egyszerűen időpazarlásként tekintenek, éppen ezért kínosan ügyelnek arra, hogy minden esetben pontosak legyenek, azt pedig személyes sértésnek veszik, ha valaki más a késésével hátráltatja őket.

Csillagjegyek és a késés

Fotó: Getty Images

Bika

A Bikák türelmes természetűek, így nem is veszik különösebben zokon, ha mások késnek, ők maguk azonban ezt szinte soha nem teszik. Erősségük, hogy remek érzékkel képesek rangsorolni és tervezni, ezáltal pedig az idejükkel is kiválóan bánnak. Ők azok, akik egészen pontosan akkor érkeznek meg egy találkozóra, amikorra az meg volt beszélve, egy perccel sem előbb, de nem is később. Mindezzel nem csupán másokat tisztelnek meg, de saját magukat is.

Bak

A Bakok mindent alaposan, előre megterveznek és kiszámítanak, ezenfelül rendkívül szabálykövetők is, így számukra a pontosság teljesen természetes és magától értetődő, semmiféle extra erőfeszítésükbe nem kerül. Sőt! A jegy szülöttei csak akkor érzik magukat komfortosan, ha tervek, listák és szigorú napirend mentén élhetik az életüket, bármiféle spontaneitást csak a lehető legritkább esetben engednek meg maguknak. Elkésni igazából csak akkor tudnak valahonnan, ha még ezt a lépést is előre elhatározzák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top