nlc.hu
Horoszkóp

A legpontosabb csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek sosem késnek

Vannak, akik az átlagon felüli időgazdálkodási képességeiknek köszönhetően, akadnak, akik azért, mert időpazarlásnak tartják, mások viszont egyszerűen hiúságból nem hajlandók késni. Íme a legpontosabb csillagjegyek!

A pontosság, mint tudjuk, a királyok erénye. Valamint a most következő csillagjegyeké

Kos

A Kosok lenyűgöző időgazdálkodási képességekkel rendelkeznek. Egészen elképesztő, mennyi mindent képesek belezsúfolni egyetlen napba, mindezt úgy, hogy a különféle tevékenységek nem is mennek egymás rovására. A jegy szülöttei ugyanis mindenhová pontosan érkeznek, vagy  inkább valamivel előbb is, mint kellene, késni azonban nem szoktak. Mindemellett ők azok is, akik általában először is végeznek egy feladattal, vagy egy találkozó lebonyolításával, hogy aztán száguldhassanak is tovább. 

Bak

A Bakok mindent alaposan, előre megterveznek és kiszámítanak, ezen felül rendkívül szabálykövetők is, így számukra a pontosság teljesen természetes és magától értetődő, semmiféle extra erőfeszítésükbe nem kerül. Sőt! A jegy szülöttei csak akkor érzik magukat komfortosan, ha tervek, listák és szigorú napirend mentén élhetik az életüket, bármiféle spontaneitást csak a lehető legritkább esetben engednek meg maguknak. Elkésni igazából csak akkor tudnak valahonnan, ha még ezt a lépést is előre elhatározzák. 

Pontos vagy?

Pontos vagy? (Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szüzek létszükséglete a rendezettség, aminek a tökéletes időgazdálkodás kulcsfontosságú eleme. A késésre egész egyszerűen időpazarlásként tekintenek, éppen ezért kínosan ügyelnek arra, hogy minden esetben pontosak legyenek, azt pedig személyes sértésnek veszik, ha valaki más a késésével hátráltatja őket.

Bika

A Bikák türelmes természetűek, így nem is veszik különösebben zokon, ha mások késnek, ők maguk azonban ezt szinte soha nem teszik. Erősségük, hogy remek érzékkel képesek rangsorolni és tervezni, ezáltal pedig az idejükkel is kiválóan bánnak. Ők azok, akik egészen pontosan akkor érkeznek meg egy találkozóra, amikorra az meg volt beszélve, egy perccel sem előbb, de nem is később. Mindezzel nem csupán másokat tisztelnek meg, de saját magukat is. Számukra ugyanis ez hiúsági kérdés.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top