Horoszkóp

5 bájos csillagjegy, akikkel könnyű együtt lenni

Van néhány csillagjegy, akikre különösen jellemző a könnyedség. Ismerd meg őket!

Az egyik legjobb dolog a laza embereknél az, hogy könnyű körükben lenni. Nem drámáznak, szeretik a harmonikus környezetet, és nem hajlamosak nagyobb érzelmi összeomlásokra. Szeretik a flow-t, szeretik kiélvezni a pillanatot. Van néhány csillagjegy, akikre ez a könnyedség különösen jellemző.

Nyilas

Az utolsó, amit egy Nyilas akar, a sok felesleges dráma és konfliktus. Megpróbálnak a lehető legpozitívabb maradni, és minimálisra csökkentik panaszaikat. Ha probléma adódik, a Nyilas megpróbál megoldást találni, vagy igyekkszik megfordítani és más szempontból megvizsgálni a kérdést. Nem azon bánkódnak, hogy elmulasztották az utolsó vonatot Párizsból Rómába, hanem annak örülnek, hogy újabb éjszakát tölthetnek Párizsban. Az optimizmusuk lehet az oka, hogy olyan kedvesek a Nyilasok.

Mérleg

A Mérleg törődő és támogató csillagjegy. Szinte mindenben képes a jót látni és mindenkinek tud drukkolni. Szeretnénk azok között lenni, akiket egy Mérleg támogat és ösztönöz. Kizárt, hogy konfliktust kezdeményezzenek, törekszenek a harmóniára a környezetükben. Ráadásul érzelmileg kiegyensúlyozottak, ezért könnyű velük.

Ezek a csillagjegyek a legbájosabbak a horoszkóp szerint (iStock)

Vízöntő

Egy Vízöntő szeret mindenkit, és őt is mindenki szereti. Nem csak egy pillanatfelvétel alapján ítélnek meg embereket, nyitottak másokra és maguk sem rejtőzködnek, nem jönnek zavarba a kitárulkozástól. Valóban érdeklődnek a másik iránt, és olyan kérdéseket tesznek fel, melyek kicsalogatják a másikat a csigaházból. A Vízöntők mindig találnak érdekeset a másik mondanivalójában, ettől remek társasági emberek.

Ikrek

Az egyik ok, amiért az Ikrekkel olyan könnyű, hogy kiválóan tudnak hallgatni, és kommunikációs képességeik ezzel nem érnek véget. Nemcsak figyelnek, hanem törődnek is. Amikor egy barátjuk megosztja velük a fájdalmát, az Ikrek odafigyel és próbál segíteni. A szemedbe néznek, nevetnek a vicceiden és őszintén bókolnak. Nincs bennük hamisság, egyszerűen csak jártasak abban, hogy megtalálják másokban a jót.

Halak

Egyesek szerint a Halak valójában a legkönnyedebb és legbájosabb állatövi jel. Barátságos, kedves, és szeret együtt lenni a barátaival és a családjával. A Halak szereti, ha az emberek bíznak benne, és képes megadni a második esélyt. Érzékeny csillagjegy, amely képes nagyon sok empátiát mutatni mások iránt. Emellett a Halak tudja szavaival, cselekedeteivel és néha művészetével is kommunikálni mások iránti gondoskodását és megértését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top