Horoszkóp

Ezt a 3 csillagjegyet mindenki csodálja

Nemcsak nagyon okosak, érdekesek és vonzóak, de nagyszerű barátok, partnerek is, akiket különleges tulajdonságaikért csodálnak a többiek. Vajon te köztük vagy? A horoszkópból fény derül a részletekre.

Vidámak, népszerűek, jó a közelükben lenni. Minden bohóságban, viccben benne vannak, így mellettük biztosan sosem unalmas az életed. Persze, nekik is lehetnek rosszabb napjaik, amikor a legszebb arcukat mutatják, de alapvetően nagyon is csodálatra méltó csillagjegyek. Vajon te köztük vagy? A horoszkópból megtudod a részleteket.

A Vízöntő eredetisége csodálatra méltó

A Vízöntő a legeredetibb, a legkülönlegesebb csillagjegy, aki egészen másként tekint a világra, mint a többiek. Bohókás, vicces és nagyon szórakoztató, de ez nem jelenti, hogy ne venné komolyan az életet. A barátaival mindig igazságos és figyelmes, nem mellesleg okos meglátásaival nagyon sokat segít nekik. Pillanatok alatt képes a probléma gyökerére világítani, s a lehető legjobb megoldást is megtalálja. Objektív javaslatait érdemes megfogadni. Az egyenlőség és az igazság híve. Néha kicsit furcsa a viselkedése, és nem is mindig egyszerű őt megérteni, de az kétségtelen, hogy intelligenciája, eredetisége, a kreativitása csodálatra méltó.

Csodálatra méltóak ezek a csillagjegyek

Csodálatra méltóak ezek a csillagjegyek (fotó: Getty)

Csodálatra méltó az Oroszlánból áradó életenergia

Az adrenalin, a vidámság, a felhőtlen öröm nem hiányozhat az Oroszlán életéből. Mellette képtelenség unatkozni, mert bámulatosan kreatív és mindig kitalál valami újat, szórakoztatót. Nagyon szereti az életet, az embereket, lelkesedése magával ragadó. Ha el tudod fogadni, hogy neki saját maga a legfontosabb, csodálod, dicséred őt, rájössz, hogy mindent őszinte szeretetből tesz az életében. Nagyon segítőkész, nagyvonalú és önzetlen tud lenni, nem mellesleg romantikus, aki nagyon vágyik a figyelemre, az elismerésre. Mindig a tőle telhető legjobbat adja és teszi, a legjobb barát, partner, munkatárs akar lenni.

A Skorpió hűsége, kitartása csodálatra méltó

A Skorpió kétségtelenül a legnagyszerűbb barát, ha elnyered a bizalmát. Soha nem árulna el, és soha nem csapna be téged, de bármilyen őrültségben örömmel részt vesz. Bátor, energikus, merész, és szívesen égeti a gyertyát a két végén. Nagyra értékeli a segítséget, a neki tett szívességet, amit sosem felejt el. Intelligens és okos tanácsait, javaslatait érdemes megfogadni, követni kezdve a karriertől az öltözködésig. Nagyon nyitott típus, s nála nem léteznek tabu témák, bármiről őszintén lehet vele beszélgetni. A legféltettebb titkaidat is nyugodt szívvel rábízhatod, mert sosem fogja továbbadni azokat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top