Horoszkóp

7 kihagyhatatlan érv, hogy minél többször megöleld a párodat

Talán nem is gondolnád, mennyi jótékony hatása van az ölelésnek a szervezetedre, s persze a párkapcsolatodra is. Szóval, íme 7 bizonyított érv, hogy miért öleld meg a szerelmedet minél többször... Ugye, már ma megteszed?

Egyetlen öleléssel nagyon sok érzelmet kifejezhetsz szavak nélkül is. A másik azonnal érezheti a szereteted, a ragaszkodásodat. Az ölelés magáért beszél, pontosan tudod és érzed, hogy mikor valódi, és mikor csak a „kötelezően” elvárt érintés.

Az ölelés ugyanakkor a testedre, a lelkedre is nagyon pozitívan hat, hiszen boldogsághormonokat termel. Nemcsak a bizalmat, a kapcsolatot erősíti a párod és közötted, de az immunrendszert is bizonyítottan támogatja, hihetetlenül jótékony a szervezetedre. Szóval, amikor a párodat, vagy a legjobb barátodat, a gyermekedet, a szüleidet öleled át, magaddal is nagyon jót teszel.

S mi mindenért öleld meg a szeretteidet minél gyakrabban? Ebből a videóból minden részletet megtudhatsz. Kihagyhatatlan érvek következnek.

A videó elején rövid hirdetést láthatsz. Természetesen most is érdemes végigvárni, hiszen azt követően indul el az ölelés fontosságáról szóló összeállítás.

Ezért öleld meg a párodat minél gyakrabban (fotó: Getty)

fotók: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top