nlc.hu
Horoszkóp
Ez a személyiségteszt valami egészen újat árul el rólad

Ez a személyiségteszt valami egészen újat árul el rólad

Ez egy rém egyszerű személyiségteszt, hiszen csak annyi a feladat, hogy döntsd el, mit látsz a képen az első pillanatban. Viszont annál különlegesebb és inspirálóbb a válasz és az elemzés, amit a döntésedet követően kapsz...

Valójában nem meglepő, hogy bizonyos dolgokat másként látsz, mint a többiek. Más a szűrőd ugyanis, ezért ugyanazt a fogalmat egészen másként értelmezheted, mint például a párod. A személyiségtesztek nem véletlenül vizsgálják éppen ezt: hogyan értelmezel, látsz és értékelsz bizonyos dolgokat az életedben. Nem mellesleg izgalmas magyarázatokat is kapsz, hogy vajon mi rejtőzik a mögött, hogy másként látsz, mint a többiek.

Ez a nagyon egyszerű, de annál izgalmasabb és találóbb személyiségteszt csupán arra kíváncsi, hogy mit látsz első pillantásra ezen a furcsa rajzon. Vajon mit veszel észre elsőre? Mi az, ami kirajzolódik a szemed előtt? Nézd meg tehát a képet, s az első benyomás szerint dönts. Csak azt követően görgess a válaszokhoz, amikor biztos vagy a döntésedben. Figyelem! Ne csapd be magad, az első gondolat a helyes, hiszen az mesél rólad a legtöbbet…

Vajon mit látsz a képen az első pillanatban? (bright side)

Vajon mit látsz a képen az első pillanatban? (bright side)

Döntöttél? Remek. Nos, bármi is a válaszod, annyi bizonyos, hogy a rajzon két állatot láthatsz, amelyek két eltérő személyiséget szimbolizálnak. A hattyú nyaka és feje valójában a mókus farka, míg a mókus teste a hattyú szárnyai és tolla. Nos, melyik állat, melyik részlet ragadta meg a figyelmedet? A válasz segít a tisztánlátásban. Íme a részletek.

Ezt árulja el a személyiségedről a hattyú

Amennyiben a hattyú alakja rajzolódott ki elsőre a szemed előtt, nagyon gyakorlatias személyiségtípus lehetsz. Nagyon logikusan és tekintesz a világra, mindent alaposan meggondolsz és mérlegelsz, mielőtt döntést hoznál. Képes vagy figyelmen kívül hagyni az érzelmeket, amikor szükséges, nem mellesleg nagyon felkészült és előrelátó lehetsz. Tisztán és világosan fogalmazol, őszinte a jellemed. Talán egy kicsit pragmatikus vagy, és a saját szabályaidat követed, de tény és való, hogy különleges intelligenciával rendelkezel. Nagyszerű, hogy használod is a képességedet, az viszont fontos, hogy az érzésekről se feledkezz el.

Ezt árulja el a személyiségedről a mókus

Ha a mókus alakját pillantottad meg első ránézésre, úgy tűnik, maximalista típus vagy. Persze ez körültekintést és kellő hozzáértést is sejtet. Az is biztos, téged minden és mindenki érdekel, és nem is maradsz le a legfontosabb információkról, ami körülötted történik. Mindent megteszel, hogy valóra válthasd az álmaidat, a vágyaidat, a céljaidat. Minden nap teszel érte, hogy egyre jobb és jobb lehess abban, amit csinálsz. A hibázás az, amit nem engedhetsz meg magadnak – legalábbis így gondolod. Viszont, amikor hibázol, mindig tanulsz belőle, és soha nem követed el újra ugyanazt a hibát. 

Nos, melyik állatot láttad a képen először, és melyik személyiségtípus illik rád a legjobban?

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top