Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. április 14-20. – Fontos kérdésekre hoznak választ az angyalok

Az angyalok ezen a héten a legégetőbb kérdésekre mutatják meg a lehető legjobb választ. Segítségükkel megoldhatod a téged foglalkoztató problémát. Érdemes az angyali üzeneteket, a horoszkóp javaslatait követni. Melyik angyal támogat ezen a héten? S miben segít?

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzenetet és javaslatot. A mostani, mindenkinek megterhelőbb időszakban különösen jól jöhetnek a pozitív és támogató mondatok. S hogy mindig tudhatod, nem vagy egyedül.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel könnyebben ráhangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen az áprilisi héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát már ma. Aztán figyeld a jeleket és az eseményeket…

Kos

Gábriel arkangyal támogat, hogy megőrizhesd a lelki nyugalmadat. Segítségével elkerülheted, hogy hirtelen felindulásból, akaratod kívül megbánts valakit a környezetedben. Ez most azért is fontos, mert az illetőt nem egyszerű kiengesztelni, s valószínűleg a bocsánatkérésedet sem fogadja el. Kérd Gábriel arkangyalt egész héten, amikor érzed, hogy felmenne benned a pumpa. 

Bika

Jophiel arkangyal ezen a héten a pénzügyekben támogat téged. Nagy hasznát veszed a segítségének, hiszen most több forrásból is kaphatsz pénzt, s talán visszautasíthatatlan ajánlattal is megtalálnak téged. Ne dönts hirtelen, inkább kérd Jophiel arkangyal segítségét, aki megmutatja a háttérben megbújó részleteket is. Legyél átgondolt, semmiről sem maradsz le!    

Ikrek

Chamuel arkangyal segít nyugalmat találni a héten. Most talán túl sok minden foglalkoztat egyszerre téged. Ahhoz, hogy ne cikázzanak ide-oda a gondolataid, mindig az adott feladatra kellene összpontosítanod. S épp ez okozza most a legnagyobb nehézséget. Próbálj meditálni, és kapcsolatba lépni Chamuel arkangyallal, s azonnal nyugodtabbnak érezheted magad.

Rák

Muriel arkangyal segít ezen a héten, hogy a téged foglalkoztató problémát egészen más színben láthasd meg. Amint másként szemléled az eseményeket, azonnal rájöhetsz, hogy ezt a problémát valójában te nagyítod fel. A felismerés óriási megkönnyebbülést okoz, amelynek köszönhetően sokkal hatékonyabb és sikeresebb lehetsz a következő napokban. 

Oroszlán

Mihály arkangyal segít véghez vinni azokat a feladatokat, amelyekről úgy gondolod, képtelen vagy megoldani egyedül. Tudnod kell, az égiek mindenkor csak annyi terhet pakolnak rád, amennyivel el is bírsz. Éppen ezért soha ne érezd, hogy képtelen lennél eleget tenni a rád bízott feladatnak. Mihály arkangyal támogat, hogy visszanyerd az erődet és a bátorságodat.

Szűz

Raziel arkangyal támogat a következő napokban, amikor higgadtnak, nyugodtnak kell maradnod. Az angyali segítséggel nemcsak a lelki nyugalmadat őrizheted meg a legbosszantóbb helyzetben is, de elkerülheted a balesetveszélyes szituációkat is. Amikor dühből teszel meg valamit, hajlamos lehetsz a figyelmetlenségre, s ilyenkor megütheted magad szó szerint is.

Fontos kérdésekre válaszolnak most az angyalok (fotó: Getty)

Fontos kérdésekre válaszolnak most az angyalok (fotó: Getty)

Mérleg

Hániel arkangyal támogat, hogy megfontolt és csendes maradj történjen most bármi is veled, körülötted. Hajlamos lehetsz ugyanis meggondolatlanul fecsegni, amivel nemcsak saját magadat sodorhatod kellemetlen szituációba, de azt az illetőt is, akinek a titkát kiadod. Hániel arkangyal megsúgja neked, hogy mikor és miről ne beszélj! Ez most különösen fontos lesz.

Skorpió

Rafael arkangyal segítségével megoldhatod azt a bosszantó helyzetet, amely okán a hangulatod meglehetősen hullámzik az utóbbi időben. Talán a munkahelyeden alakult ki olyan helyzet, amelyre nem találod a megoldást. Rafael arkangyal segít kibogozni a szálakat. De abban is támogat téged, ha más feladatokon gondolkodsz éppen. Megmutatja a legjobb lehetőségeket. 

Nyilas

Zadkiel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy józanul láss és gondolkozz. Biztosan adódik olyan helyzet, ami elbizonytalanít, és nem tudod, hogyan kéne döntened. Jól is teszed, ha lassítasz, s bármilyen döntés, válasz előtt kérsz némi gondolkodási időt. Ennyi pontosan elég, hogy Zadkiel arkangyal segítségét kérd, aki megmutatja a lehetséges következményeket.

Bak

Cassiel arkangyal segít, hogy most semmit se kapkodj el, s véletlenül se mondj olyasmit, amit később megbánnál. Bármilyen helyzetbe is kerülsz ezen a héten, mindenképpen próbáld megőrizni az önuralmadat. Te ebben jó vagy. A döntéssel pedig várj addig, amíg minden érintett megnyugszik és lehiggad. Cassiel arkangyal szerint így juthatsz csak egyezségre. 

Vízöntő

Uriel arkangyal támogat téged ezen a héten mindenféle családi ügy lebonyolításában. Bármilyen függőben lévő problémád lenne, kérd Uriel arkangyal segítségét, aki a mindenki számára optimális lehetőséghez vezet téged. Törekedj az egyezségre, a megoldásra, de nem kell mindent egyedül a kezedbe venned. A közös egyeztetés a legjobb megoldás most. 

Halak

Asariel arkangyal segítségével mindenféle konfliktust könnyedén rendezhetsz ezen a héten. Talán a munkahelyed került veszélybe. Nincs okod aggódni, inkább kérd Asariel arkangyal támogatását, aki megmutatja neked, hogyan oldd meg a mostani problémákat, s mit érdemes tenned annak érdekében, hogy megtartsd a munkádat. Már ha egyáltalán ez a célod…

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top