Horoszkóp

Angyal vs. ördög. Te melyik vagy a horoszkóp szerint?

Nos, úgy tűnik, a horoszkóp szerint a csillagjegyek egyik része angyali, míg mások inkább ördöginek tűnnek. Vajon téged melyik társaságba sorol a horoszkóp? S persze, ez az, amit nem kell véresen komolyan venni...

Néhány csillagjegynek már a megjelenésén is látszik, hogy mennyi kedvességgel, önzetlenséggel, őszinteséggel fordulnak a többiek felé. Tőlük távol áll, hogy bárkinek is bánatot okozzanak. Legalábbis szándékosan biztosan nem szik. Mások ugyanakkor csak azért sem hajlandóak a jó kislány szerepébe bújni, s inkább a saját törvényeiket követik. Vajon te melyik csoportba tartozol? A horoszkóp megadja a választ.

1. Mérleg

A Mérleg a legtisztább lelkű a csillagjegyek között: hűséges és bájos. Amikor dühös, akkor sem veszíti el a fejét. Mindenben a jót látja meg, s úgy véli, az élet túl rövid ahhoz, hogy minden apróságon bosszankodjunk. Ha vele randizol, szerencsésnek érezheted magad, hiszen harmóniát hoz az életedbe, s mindig arról biztosít, hogy minden a legnagyobb rendben van.

2. Bika

Ha igaz barátra vágysz, akkor válaszd a Bikát. A csillagjegy szülötte tiszta szívű, s nem az a típus, aki kárt okozna bárkinek is a környezetében. Arra vágyik, hogy mindenkit mosolyogni lásson, akkor elégedett, ha körülötte mindenki boldog. Ez ad számára reményt, hogy a világ igenis nagyszerű hely. S ezért olyan angyali típus.

3. Halak

A Halak gyakran a saját fantáziavilágában él. Nagylelkű, támogató és törődő alkat. Nem viseli ugyanakkor jól, ha a környezete tőle eltérő módon reagál bármilyen cselekedetére. Ám ezen hamar túlteszi magát, az élet ugyanis sokkal szebb, mint hogy hagyja elrontani a napját. Tudja, hogyan kell megbocsátani másoknak, ám az ellene elkövetett sérelmet nem felejti.

4. Nyilas

A Nyilas tele van szeretettel. Nem fontos, hogy alig két napja ismer csupán, igyekszik mosolyra fakasztani, s gondoskodik róla, hogy jól érezd magad a társaságában. Úgy véli, a szeretet hatalma mozgatja a világot. Amit nem tud elviselni, az a képmutatás. Ha így viselkedsz, biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb előbújik belőle a kisördög.

5. Vízöntő

Hihetetlenül bájos csillagjegy a Vízöntő. Aranyból van a szíve, kész mindenkinek segíteni, miközben folyamatosan és őszintén mosolyog. Arra vágyik, hogy másokat is boldognak lásson, s fontos neki, hogy ehhez ő is hozzátehessen. Az egyetlen „ördögi” tulajdonsága, hogy a testi vonzalom olykor elveszi az eszét, amivel aztán bajba is sodorhatja magát.

6. Ikrek

Az Ikrek időnként született angyal, máskor meg előbújik belőle az ördög. Ha mellette vagy, azt veheted észre, hogy előfordul, a fejedet követeli, máskor pedig úgy viselkedik, mintha valódi szent lenne. Amivel magához vonzza az embereket, az a pozitív energiája és csodálatos mosolya. Ki tudna neki ellenállni, amikor így néz rád, nem igaz?

Angyali vagy démoni? Rólad mit gondol a horoszkóp? (fotó: Getty)

7. Oroszlán

Az Oroszlán nagylelkű, támogató és nyugodt csillagjegy. Ám abban a pillanatban, amikor bármilyen kárt okozol neki, felhördül és kimutatja a foga fehérjét. Tudja, miként védje meg magát, így ha baj éri, biztos lehet benne a másik, hogy bosszút esküszik ellene. Inkább a barátságot keresd vele, ne akarj az ellensége lenni…

8. Rák

A Rák jellemzően nagyon kedves csillagjegy, ám ha bárki megbántja, megmutatja a vadabbik oldalát, s azt kívánod, bárcsak meg se születtél volna. Neki is megvannak a saját hullámvölgyei, ám amit a legjobban utál, az a hazugság. Ha füllentésen kap téged, jobban teszed, ha imádkozni kezdesz, mert nála nincs kegyelem.

9. Szűz

A Szűz az egyik legrokonszenvesebb típus a csillagjegyek között. Valódi angyal, el sem tudod képzelni, hogy ott lapul az ördög benne is. Ha olyat teszel, ami kiveri nála a biztosítékot, képes a Föld színéről is eltörölni. Szóval, soha ne a külső alapján ítélj.

10. Kos

A Kos a partik lelke, aki minden kalandban, vidámságban benne van. Legyen szó átverésről, szédítésről, pletykáról vagy hűtlenkedésről, mindent profiként űz. Később meg azon csodálkozik, vajon ő miért nem jut a Paradicsomba. Valójában egyszerre angyali és démoni típus…

11. Bak

A Bak semmiből sem csinál problémát, hiszen valójában ő maga jelenti a legnagyobb problémát. Miért is állna be azok közé, akik helyesen próbálnak cselekedni, amikor mennyivel izgalmasabb a tiltott gyümölcs… A mottója: „A jó kislányok a mennybe mennek, a többiek meg mindenhova.”

12. Skorpió

A perzselően szenvedélyes Skorpió olyan, mintha éppen a pokol kapuján lépett volna ki. Távol áll tőle, hogy a jó kislány szerepe, csupán az a cél lebeg a szeme előtt, hogy a vágyainak eleget tegyen. Ha szembekerülsz vele, készülj fel, nála vonzóbb partnerrel aligha találkozol, de valójában veszélyesebbel sem…

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top