Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek minden szabályt felrúgnak

Ezeket a csillagjegyeket időnként csöppet sem érdeklik az előírások, a szabályok. A horoszkóp szerint inkább a maguk feje után mennek, saját szabályokat alkotnak az életükben. S valójában nem is teszik rosszul... Te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek rosszul tűrik, amikor megmondják nekik, hogy mit és hogyan csináljanak az életükben. Nem szeretik a szabályokat, az elvárásokat alapvetően sem, ezért amikor csak tehetik, a maguk útját járják. S bár időnként megütik a bokájukat, a hibákból többnyire tanulnak. Beskatulyázni ugyanakkor nem lehet őket, azt teszik, amit a szívük diktál. Ők nem engedik korlátok közé szorítani magukat.

A Kos a saját szabályai szerint él

A Kos hajlamos fejjel menni a falnak, és nem törődik vele, mennyire üti meg magát. Úgy gondolja, ellenőrzése alatt tarthat mindent, amit fontosnak gondol. Mindig azt teszi, amit helyesnek vél. Keresi a kockázatokat, a kihívásokat, s nem fél megszegni a szabályokat a céljai megvalósítása érdekében. Ugyanakkor senkitől sem várja el, hogy vele szemben minden előírást betartson. Függetlenséget, szabadságot vár el, de ezt a környezetének is megadja. Nem vár senkire és semmire, inkább rendíthetetlenül halad a saját útján. Nem véletlenül ő az egyik legsikeresebb csillagjegy.

Ezek a csillagjegyek minden szabályt felrúgnak (fotó: Pixabay)

A Nyilas felrúgja a szabályokat

A Nyilas időnként bajba is sodorja magát csupán azért, hogy bizonyíthassa, ő bármit megtehet. Minden szabályt és előírást gyűlöl, szándékosan a fűre lép, ha az szerepel a táblán, hogy tilos. Felrúgja ugyan a szabályokat, de valójában ő az igazság, a jog, az erkölcs védelmezője is, ezért inkább csak feszegeti a határokat, ahol teheti. Felelősséget sem vállal, ha nem muszáj, ezért a nagyobb balhékat mindig kerüli. Vidám, optimista, nyitott és nagyon szórakoztató csillagjegy, valójában a hecc kedvéért keresi a kalandokat.

A Vízöntő gyűlöli a szabályokat

A Vízöntő mindenféle előírást, szabályt és korlátozást gyűlöl. Öntörvényű típus, aki szívesen feszegeti a saját és mások határait. Amíg szabadon jöhet-mehet, teheti a dolgát, a tőle telhető legtöbbet és legjobbat adja, de amint szabályokba ütközik, akadályként éli meg, amit azonnal le kell győznie. Amivel nem ért egyet, senki kedvéért sem teszi meg. Megrántja a vállát, és a saját szabályait, elveit követi. Különc viselkedéséért mégsem lehet elítélni, mert újszerű látásmódjával egyszerűen ledönt minden idejét múlt dolgot. Ezzel pedig nagyon jót tesz a világnak.

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top