Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel örök élmény az utazás

Nos, ha imádsz utazni, s olyan társra vágysz, akinek szintén az utazás az egyik hobbija, ezekben a csillagjegyekben tökéletes partnerre találsz. Az is biztos, vele különleges élményekben lesz részed. Vajon a párod köztük van? A horoszkópból ezt is megtudhatod.

Ha kiráz a hideg a gondolattól, hogy az utazásra a lehető legkevesebb dolgot vidd magaddal, valószínűséggel nem az utazás a legnagyobb szenvedélyed. A jetlag, a térképen való kiigazodás, a megfelelő szálláshely megtalálása mind-mind olyan tényező, amit sokan a hátuk közepére sem kívánnának. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor imádnak új helyeket felfedezni, s nem számít, hogy ez némi kellemetlenséggel járhat. S miután a kalandok fontos szerepet játszanak az életükben, lényeges, hogy olyan párt válasszanak, aki hasonló élményekre vágyik. Íme azok a csillagjegyek, akik állandóan útra kelnének, s akikkel számtalan élmény vár a párkapcsolatban.

1. A Vízöntő

A legfurcsább csillagjegy, a Vízöntő addig nem érzi jól magát, amíg valami újat, egyedit nem csinálhat. Nem követi a megszokott forgatókönyvet, így amikor az utazását szervezi, akkor is biztosan a saját feje után megy. Ha Vízöntővel randizol, készülj fel, hogy nem luxusszállodákba foglal szobát, hiszen ő a valódi világot szeretné megismertetni veled, nem a hotelek hallját. Nem ismeri a kőbe vésett útitervet, oda megy, ahova a szíve húzza, vagyis a legkalandosabb és legkülönösebb helyekre…

Ezekkel a csillagjegyekkel örök élmény marad az utazás (fotó: Getty)

Ezekkel a csillagjegyekkel örök élmény marad az utazás (fotó: Getty)

2. A Kos

A Vízöntő spontán, ám aligha közelíti meg ezen a téren a Kost. A tűz elemi jegy szenvedélyes és meggondolatlan, ám ha a pillanat hevében úgy döntesz, hogy Thaiföldre utaznál, nála megfelelőbb partnert nem is választhatsz ehhez. Tele van energiával, folyton mehetnéke van, mindent látni és csinálni akar, s ha ezt a szerelmével teheti, akkor több mint elégedett. Ha arra vágysz, ahogy megmászd a legmagasabb hegycsúcsokat ahelyett, hogy gondtalanul szunyókálnál, kétségtelenül a Kos a tökéletes párod.

3. A Nyilas

Senki sem érhet a Nyilas nyomába, ha felfedezésről és odaadásról van szó. Lehet, nem ő a tökéletes társ, amikor hagyományos családról álmodozol, ám ha utazásról van szó, nála jobbat biztosan nem találhatnál. Fáradhatatlan és optimista típus, aki felfedezésre született. Akkor érzi magát a legjobban, ha új kultúrákat ismerhet meg, új emberekkel találkozhat, új ételeket próbálhat ki. Nem híve a luxus utazásoknak, sportos típus, minden kellemetlenséget vállal, minden nehézségre előre felkészül. Mellette az élet soha véget nem érő utazásnak tűnik.

4. A Bak

Az előbbi három csillagjeggyel szemben a Bak nem a spontaneitásáról híres. Ő a gyakorlatias típus, az időbeosztás híve, ám épp ez teszi remek utazótárssá. Miután a kemény munka és a bevétel növelése szerepel a prioritásai között, utazásai során igyekszik a lehető legkevesebbet költeni. Előre megtervezi útja minden percét – az utazási irodák is példát vehetnének róla –, aprólékos és nagyon pontos. Ha mellette vagy, biztos lehetsz benne, hogy az utazás gördülékenyen zajlik majd, hiszen mindent tökéletesen leszervezett.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top