Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nem tudod visszautasítani

Ezeket a csillagjegyek képtelen leszel visszautasítani. Nekik ugyanis olyan vonzerejük van, hogy ha akarnál sem tudnál ellenállni nekik. S vajon mitől annyira vonzóak? Mit tudnak, amit a többiek nem? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Ezek a csillagjegyek egyszerűen lehengerlőek. Amit akarnak, mindig el is érik. S ha kinéztek téged, ha akarnál sem tudnál ellenállni a vonzerejüknek. Úgy cserkésznek be, hogy csak azt veszed észre, rabul ejtették a szívedet. Hihetetlenül vonzóak és céltudatosak, rendkívül megnyerőek és magabiztosak. S önmagában már ezért sem lehet nekik ellenállni. S akkor még a külső tulajdonságaikról, a megjelenésükről nem is beszéltünk… Vajon te is köztük vagy? És a (leendő) párod?

A Kos a versenyzésben a legvonzóbb

A Kos szexepilje a munkához, a kihívásokhoz való hozzáállása is lehetne. Imád ugyanis versenyezni, ő sosem futamodik meg a kihívások elől. Bátran áll a rajtvonalhoz, és megvillantja a legcsábítóbb mosolyát. És ez az a pont, amikor minden figyelem rá irányul. Ő pedig imádja, amikor a középpontban lehet. Könnyen elveszíti a türelmét, mégis hihetetlenül szexi, amikor őszintén és egyenesen mondja el a véleményét. Lelkes, magával ragadó, elképesztően szenvedélyes csillagjegy, nem véletlenül tartozik azok közé, akiket lehetetlenség visszautasítani.

A Skorpió a legszexibb csillagjegy

A Skorpiót a titokzatos és megfejthetetlen oldala teszi igazán szexi csillagjeggyé. Szenvedélyessége ellenére higgadtan, hűvösen és visszafogottan viselkedik, mégsem lehet őt nem észrevenni. Mindent tudni akar rólad, ugyanakkor magáról alig árul el valamit. Párkapcsolatában őszinte és nagyon megbízható, hűséges típus, aki nem tűri a hazugságot. Szereti ugyanakkor, ha a dolgok az ő akarata szerint történnek. A hálószobában lehengerlő, ellenállhatatlan, forró és kifejezetten kreatív típus. Nála a szerelemben nem léteznek tabuk…

Ezek a csillagjegyek rabul ejtik a szívedet (fotó: Pixabay)

A Nyilas függetlensége csábító

A Nyilas az egyik legfüggetlenebb, legszabadabb csillagjegy. Imád utazni, világot látni. És ki a társ, aki képes lenne visszautasítani néhány magas hegycsúcson, esetleg a legegzotikusabb országokban készített közös fotót? Kalandos, vagány természete a legvonzóbb tulajdonságainak egyike. Igényli a figyelmet, a változatosságot, az izgalmakat, de inkább csak később határozza el magát a párja mellett. Nagyon vidám és optimista típus, minden őrültségben benne van, imádja a humort, a szórakozást. Nem véletlenül tartozik a legcsábítóbb csillagjegyek közé.

A Bak komolysága ellenállhatatlan

A Bak elsőre szigorú és visszafogottnak tűnő csillagjegy, aki nagyon komolyan veszi az életet. Magasak az elvárásai mind önmagával, mind a környezetével szemben. Annak ellenére, hogy sokan ellenállhatatlannak tartják őt, nagyon válogatós – persze van is miből –, és inkább kivárja a tökéletes társat. Talán pontosan ez a legszexibb tulajdonsága, hogy küzdeni kell érte, hiszen csöppet sem egyszerű elnyerni a szívét. Nagyon mélyen érző típus de mindig tudja, hogyan viselkedjen, mennyit adagoljon magából, hogy kivételes vonzerejét tovább fokozza.

A Vízöntő intelligenciája nagyon vonzó

A Vízöntő kétségkívül az egyik legintelligensebb csillagjegy, és az is biztos, pontosan ez a tulajdonsága teszi őt bámulatosan szexivé. Bármilyen témáról lehet vele beszélgetni, könnyed, vidám, szórakoztató típus, aki nagyon kedveli a társaságot. Nem célja folyton a saját hangját hallatni, nagyon figyelmesen képes meghallgatni a többieket is. Okos meglátásaival szívesen segít, hiszen problémamegoldó képessége is zseniális. Mentális vonzereje mellett a hálószobában sem okoz csalódást, nyitott és szabad lélekként szívesen kipróbál bármit, ami szokatlan és egyedi. Nem véletlen, hogy őt sem könnyű visszautasítani.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top