Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy hihetetlenül vonzó

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek bámulatosan vonzók. Szexepiljüknek, a kisugárzásuknak képtelenség ellenállni. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A vonzerőnek, a kisugárzásnak nem könnyű ellenállni, főként amikor két ember között a kémia alapból is erősen működik. Ezeknek a csillagjegyeknek a védjegyük, a szexepiljük is lehetne a magabiztosság, a bátorság, az önbizalom. S ők bizony nem ijednek meg a kihívásoktól, ahogyan a csábítástól sem. Pontosan tudják, milyen megnyerőek és ellenállhatatlanok, amitől talán csak még vonzóbbak. Mi a titkuk? A horoszkóp felfedi a részleteket.

A Nyilas vidámsága hihetetlenül vonzó

A Nyilas önálló lélek, aki imádja a szabadságot, a korlátokat ugyanakkor csöppet sem viseli a kapcsolataiban. Oda megy, ahova akar, azt teszi, amit a szíve diktál, szívesen ismerkedik, és bűvöli el a környezetét. Magabiztos és független, nem véletlenül ő az egyik legszexibb csillagjegy. Nagyon szórakoztató, kiváló a humora, ugyanakkor imádja a kalandokat. Optimista típus, aki a felhőtlen örömet, a valódi boldogságot keresi az életében. Inspiráló és nagyon izgalmas típus, így nem csoda, hogy nem lehet őt nem észrevenni.

Ezek a csillagjegyek elképesztően vonzóak (fotó: Pixabay)

Ezek a csillagjegyek elképesztően vonzóak (fotó: Pixabay)

A Skorpió elementárisan vonzó csillagjegy

A misztikus Skorpió kétségtelenül a szexi titkok könyvének szerzője is lehetne, amit persze alig vársz, hogy elolvashass – ha ő egyáltalán megengedi neked. Sokat töprengő, mélyen érző típus, aki nem szívesen fedi fel az érzéseit, rólad viszont mindent tudni szeretne. Elképesztően szenvedélyes, és még a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmét. Pontosan tudja, milyen parfümöt használsz, de a fehérneműd márkáját is megjegyzi. Hűséges és megbízható, nagyon ragaszkodó típus. Első pillantásra is hihetetlenül vonzó, ami csak még inkább erősödik, ahogy egyre jobban megismered rejtélyes személyiségét.

A Kos szenvedélye nagyon vonzó

A Kos nagyon temperamentumos csillagjegy, párkapcsolatában szenvedélyes és eltökélt. Ha felébreszted az érdeklődését, addig nem nyugszik, amíg el nem csábít téged. Tény és való, nagyon megnyerő és vonzó tud lenni az elsöprő érdeklődése. Nagyon szereti, amikor rá irányul a figyelem. Egyenesen jellem, mindig a szemedbe néz, amikor beszélget veled. Átható tekintete zavarba ejtő lehet. Imád versenyezni, s még jobban szeret nyerni, kétségtelenül ez a tulajdonsága a szexepilje is. Ő minden szívvel-lélekkel, teljes erőbedobással csinál az életében. Pontosan így is szeret…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top