Horoszkóp

Ennek 4 csillagjegynek időbe telik, mire felenged a párkapcsolatban

Ha neked sem jönnek elő azonnal, már az első randit követően a pillangók a gyomrodban, és az a bizonyos szikra sem akar azonnal fellobbanni, akkor valószínűleg te is ezek közé a csillagjegyek közé tartozol. Vagy esetleg a párodnak kell idő, mire felenged a kapcsolatban...

1. A Szűz

szűz horoszkóp párkapcsolat időAhhoz, hogy a Szűz átadja magát a lángolásnak, először meg kell bizonyosodnia, hogy valóban a megfelelő partnerrel randizik, az illúzióktól ugyanis igyekszik távol tartani magát. Ezért könnyen lehet, hogy csak jó néhány találkozó után enged fel igazán.

2. Nyilas

nyilas horoszkóp randi párkapcsolat időA Nyilas minden helyzetben sziporkázik, ezért eleinte nem könnyű eldönteni, hogy a randevún valóban odavan-e a másikért, vagy csak a szokásos módon jól érzi magát. Hogy biztos legyen a leendő kapcsolatban, ő is többször találkozik a kiszemelt partnerrel, mire elhatározza magát mellette vagy éppenséggel ellene. 

csillagjegyek idő párkapcsolat szerelem horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek idő kell a szerelemhez (iStockphoto)

3. Bak

bak horoszkóp randi párkapcsolat időHa kívülről figyeljük, a Bakról azt hihetnénk, valójában nem is egy randin, hanem üzleti megbeszélésen vesz részt. Amíg nem biztos benne, hogy leendő partnere megfelel az elvárásainak, addig az érzelmeknek sem adja át magát igazán. Hűvösnek, megfontoltnak, kimértnek tűnik, csak később mutat pozitív gesztusokat.

4. Vízöntő

vízöntő horoszkóp randi párkapcsolat időA Vízöntő elég nehezen kezeli, ha valaki közel kerül hozzá. Előfordul, hogy minél jobban kedvel valakit, annál nagyobb távolságot tart a másikkal. Szóval senkit ne érjen meglepetésként, ha az első randikon nem tud kiigazodni rajta. Valójában nem is igazán lehet, sőt később sem teljesen egyértelműek a jelzései.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top