Horoszkóp

Ez az első, amit utazáskor tesznek a csillagjegyek

Mi az első, amit azonnal megtesznek a csillagjegyek, amint megérkeztek az utazás, a szabadság idejére lefoglalt szállásra? A horoszkóp szerint igencsak meglepő vagy meghökkentő dolgokat...

Az utazással magunk mögött hagyjuk a napi mókuskereket, a stresszt, s átadjuk magunkat a kalandnak, a kikapcsolódásnak, az újdonságnak. Mindenki más és más, így a kiruccanás első 24 órája nem várt izgalmakat éppúgy hozhat, mint unalmas eseményeket vagy valamilyen átláthatatlan kuszaságot. Van, aki az első perctől az utolsóig pontosan megtervezi az útját, mások improvizálnak, olyan csillagjegyek is vannak, akik az utazás során minél több helyet szeretnének látni, sőt olyanok is, akik csak pihenni, lazítani akarnak.

Igen ám, de mi az az első dolog, amit az utazás során teszel? Alig várod, hogy ehess valami finomat, esetleg a kipakolás mindennél fontosabb, netán felhívod a szeretteidet, hogy sikeresen megérkeztél? Horoszkópod elárulja!

Kos: forró fürdőt veszel

utazás meglepő dolog kos csillagjegy horoszkópFontos számodra, hogy jól nézzél ki, s üde legyél, így az utazást követően megmaradt energiáidat arra használod, hogy egy revitalizáló fürdőt vegyél. Kos jegyűként fáradhatatlan és céltudatos vagy, igyekszel mielőbb felfedezni az adott helyszínt, ám tusolás nélkül ez szóba sem jöhet. Tisztálkodás, csinos öltözék, aztán jöhet a kaland!

Bika: harapnivalót szerzel

utazás meglepő dolog bika csillagjegy horoszkópAz evés igen előkelő helyen szerepel a fontossági sorrendedben, így Bika jegyűként téged semmi sem tántoríthat el, hogy amint elfoglalod szálláshelyedet, ennivaló után nézzél. Nem számít, hogy az még az otthonról hozott szendvics maradéka, vagy a helyi közértben vásároltad, lényeg, hogy az utazás során „leadott” kalóriákat pótold. A következő lépés a „legjobb éttermek” listájának összeállítása lesz…

Ikrek: szelfit készítesz

utazás meglepő dolog ikrek csillagjegy horoszkópKözlékeny és társaságkedvelő Ikrek jegyűként a legnagyobb valószínűséggel elkattintasz néhány szelfit, háttérben az új helyszínnel. Persze a fotót azonnal meg is osztod a közösségi oldalakon. Úgy gondolod, ha megosztod az ismerősökkel utazásod pillanatait, az olyan, mintha ők is ott lennének veled. Amint gondoltál a barátokra, elindulsz felfedezni az új helyszín szépségeit, s vélhetően további szelfikkel bővíted a fotóalbumodat.

utazás meglepő dolog csillagjegyek horoszkóp

Eltérő dolgokat tesznek a csillagjegyek, miután elfoglalták a szállást

Rák: felhívod a családot

utazás meglepő dolog rák csillagjegy horoszkópRák jegyűként a leggondoskodóbb, a leginkább családközpontú vagy a csillagjegyek között, így mi más lehetne az első dolgod, mint felhívni a családot, s közölni velük, hogy a legnagyobb rendben vagy. Érzékeny és felelősségtudatos emberként biztos vagy benne, hogy a család aggódik érted. Egy telefonhívás megnyugtatja őket, mint ahogy téged is.

Oroszlán: betérsz a legközelebbi a bárba

utazás meglepő dolog oroszlán csillagjegy horoszkópOroszlán jegyűként imádod a szórakozást, így amint megérkezel az új helyre, már indulhat is a buli! S nincs jobb módja ennek, mint felkeresni a legközelebbi bárt vagy éttermet, s meginni valamilyen helyi specialitást. Mivel hozzászoktál, hogy a figyelem mindig rád irányul, könnyen összebarátkozol a mixerrel, hozzácsapódsz a melletted ülő társasághoz, akiket hamarosan lenyűgözöl a történeteiddel.

Szűz: átállítod az órát

utazás meglepő dolog szűz csillagjegy horoszkópGyakorlatias és precíz Szűz jegyűként azonnal átállítod az órádat a helyi időre, mondván, ha nem kapsz pontos információt, főként az időre vonatkozóan, az őrjítően hat rád. Mivel a napirendet a nyaralás, az utazás idején sem szereted felrúgni, pontosan tudod, mikor jön el az ötórai tea vagy éppenséggel a vacsora ideje. Így máris komfortosabbnak érezheted magadat.

Mérleg: posztol és posztol

utazás meglepő dolog mérleg csillagjegy horoszkópMérleg jegyűként te is nagyon aktívan posztolsz és folyamatosan frissíted a profilodat a közösségi oldalakon. Amikor új helyre érkezel első dolgod, hogy megosztod a frissen készített fotókat a családtagjaiddal, a barátokkal, beszámolsz nekik az első tapasztalatokról. A gondot legfeljebb az jelentheti számodra, hogy nehezen döntesz, melyik fotót, videót töltsd fel az idővonaladra.

Skorpió: a helyi rádiót hallgatod

utazás meglepő dolog skorpió csillagjegy horoszkópSkorpió jegyűként meglehetősen szokatlan hobbijaid vannak, amelyek valójában segítenek, hogy bárhova is utazz el, szinte azonnal felvedd a helyi ritmust. Szívesen utazol akár egyedül is, szívesen és sokat olvasol, és biztosan azonnal megnézed, mit adnak a helyi rádiók. Az új környezetben kaméleonként viselkedsz, bekapcsolod a rádiót, felfedezed a helyi zenét, a hangulatot, könnyedén ráhangolódsz a környezetedre.

Nyilas: barátkozol a helyiekkel

utazás meglepő dolog nyilas csillagjegy horoszkópNyilas jegyűként imádsz utazni, és felfedezői énedből fakadóan azonnal a nyakadba veszed a várost, igyekszel megismerni az új helyeket. S mi más lehetne ennek a legjobb módja, mint a helyiekkel való ismerkedés, beszélgetés. Optimista, pozitív kisugárzásod segít, hogy mindenkivel könnyen szót érthess. Azonnal rákérdezel a város rejtett kincseire, a kihagyhatatlan látnivalókra, a helyi ételkülönlegességekre. Pillantok alatt és könnyedén begyűjtöd a legfontosabb információkat.

utazás meglepő dolog csillagjegyek horoszkóp

Van, aki a legközelebbi étterembe megy, és van, aki azonnal kipakol a bőröndökből

Bak: kicsomagolod a bőröndödet

utazás meglepő dolog bak csillagjegy horoszkópLehet annál fontosabb, mint hogy kicsomagolsz, biztonságba helyezed értékeidet, s felakasztod ruháidat? Bak jegyűként semmiképp sem. Gyakorlatias és nyugodt természetednek ez az első dolog az utazás során: kirámolsz a bőröndökből. A többi csillagjegyhez képest meglehetősen nyugodtan viseled az utazással kapcsolatos hercehurcát, valószínűleg még ekkor is a munkával kapcsolatos gondolatok járnak a fejedben. Ám a kipakolás egyfajta mérföldkövet jelent számodra, innentől kezdődhet a szabadság.

Vízöntő: felfedezed a környéket

utazás meglepő dolog vízöntő csillagjegy horoszkópInnovatív Vízöntő jegyűként mindig készen állsz, hogy új helyszíneket, új dolgokat fedezz fel. Utazásod során az első dolgod, hogy megismerd a környéket, amit az követ, hogy listát készítesz azon dolgokról, amit mindenképpen látni szeretnél. Pontosan tudni akarod, hol vagy, semmit sem szeretnél kihagyni, s bár zárkózott természeted miatt nem látszik, mennyire izgatottá tesz az utazás, tagadhatatlan, a felfedezés örömétől valósággal újjászületsz.

Halak: biztonságba helyezed az értékeidet

utazás meglepő dolog halak csillagjegy horoszkópUdvarias és jószívű Halak jegyűként folyamatosan attól tartasz, valami rossz történik veled, például baleset vagy rablás áldozata leszel. Igyekszel mindent megtenni, hogy elkerüld ezeket, így az első dolgod az utazásod során, hogy biztonságba helyezed az értékeidet. Megkeresed a szállásodon a legjobb helyet, ahol dokumentumaidat, pénzedet és egyéb értékes tárgyaidat elrejtheted.

(via culture astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top