Horoszkóp

Ebben a városban élhetnél a horoszkópod szerint

Melyik város a kedvenced? Hol élnél a legszívesebben? A horoszkóp szerint valamennyi csillagjegyhez tartozik egy különlegesen szép város is. Voltál már ott? Szereted? Talán csöppet sem véletlen, miért vágyódsz éppen oda. Nos, a horoszkóp szerint ebben a városban kellene élned. És ha ez nem is adatik meg, legalább egyszer az életedben utazz el oda.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként energikus, merész és versengő típus vagy, kifejezetten szereted, ha zajlik körülötted az élet. Mozgékonyság, függetlenség, dinamizmus jellemez. Imádod a társasági életet, nagyon szívesen utazol és ismersz meg újabb és újabb embereket, kultúrákat. A szívedhez legközelebb álló város éppen ezért Amszterdam, amely lüktető, fiatalos, megunhatatlan és telis-tele van kihívásokkal. Épp mint te.

csillagjegy város amszterdam kos

A vidám és fiatalos Amszterdam a Kos csillagjegy városa

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként két lábbal állsz a földön, megbízható, stabil és hűséges típus vagy. Imádod a luxust, a pénz, a hírnév nagyon erősen vonz. Kedveled a nyugalmat, a finom ételeket, a kiváló éttermeket, valójában mindent, ami a földi Kánaánt nyújtja neked. Ilyen város Málta fővárosa, Valletta. Luxus, csillogás, mennyei tengeri ételek, káprázatos kilátás és környezet, tengerpart, nem mellesleg nagyon kellemes hőmérséklet még télen is. A nyarak forrók? Kit érdekel…

csilalgjegy bika valletta kedvenc város

A csodás Valletta a Bika kedvence

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként könnyed és nagyon nyitott, érdeklődő típus vagy. Imádod a társasági életet, a forgatagot, a partikat, az egyedüllétet és az unalmat viszont annál kevésbé kedveled. Az ideális város éppen ezért sosem alszik, mindig pezseg, épp úgy, ahogy te is, ahol mindig történik valami izgalmas. Koppenhága a hozzád illő város. Lehet, hogy kicsit hűvös és a nap sem süt mindig, de mit számít, ha minden más adott a kihívásokhoz, az unaloműzéshez és a boldogsághoz.

csillagjegy koppenhága ikrek város

A lüktető Koppenhága káprázatos izgalmat nyújt az Ikreknek

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként rendkívül érzékeny és óriási képzelőerővel rendelkező típus vagy. Vizes csillagjegyként mindenképpen olyan város áll hozzád a legközelebb, ahol víz is található. Imádod a romantikus sétákat a folyóparton vagy csak belelógatni a vízbe lábad a forró nyári napokon. Romantikus, nyugodt és csodaszép város Genf. Ha még nem jártál volna ott, mindenképpen legalább egyszer el kell utaznod Svájc ékszerdobozába, imádni fogod.

csillagjegy horoszkóp romantika rák genf város

A romantikus Genf a Rák csillagjegy szívéhez áll a legközelebb

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként a fény, a pompa hoz téged lázba a leginkább. Céltudatos, bátor és nagyon büszke típus vagy, aki nagyon szereti, ha szinte sztárként rajongja körbe a környezete. A Bikához hasonlóan te is szereted a luxust, a fényűző életet. Meg is teszel érte mindent, hogy megteremtsd a csillogáshoz szükséges anyagi fedezetet. Milyen más város is állna a szívedhez a legközelebb, ha nem Párizs, a fények és a divat fővárosa.

csillagjegy város párizs oroszlán horoszkóp

Párizs a fény városa és az Oroszlán csillagjegyűeké is

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként szorgalmas, megbízható, intelligens és nagyon alapos típus vagy. Figyelmedet a legapróbb részletek sem kerülik el. Jellemző rád a gyakorlatiasság, problémamegoldó képességed is kiváló, szereted a rendet magad körül. Igazi urbánus vagy, élvezed a város lüktetését, de azt is szereted, ha időnként magadban lehetsz, elvonulhatsz, kirándulhatsz a természetben. Olyan városban élnél a legszívesebben, ahol mindez megtalálható. Azt kell mondjuk, a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozol, hiszen Budapest pontosan ilyen.

csillagjegy szűz budapest horoszkóp

Budapest pezsgő és nyugalmas város is egyben, a Szűz ezért imádja

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként nagyon romantikus típus vagy. Szereted a társaságot, nyitottság, optimista beállítottság és vidámság jellemez. Harmóniára, békére törekszel. Kedves és szeretetre méltó személyiségedhez a legromantikusabb város, Velence illik a leginkább. Imádod a tengerpartot, de szívesen túrázol, kirándulsz a hegyekben. Olaszország ezért is áll nagyon közel a szívedhez, hiszen ott mindent megtalálhatsz a boldog és elégedett élethez.

romantika csillagjegy velence mérleg horoszkóp

A romantikus Velence a Mérleg csillagjegy kedvence

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként szenvedélyes, nagyon okos és kíváncsi típus vagy, aki nagyon misztikus és rejtélyes is egyben. Kifejezetten érdekel más országok kultúrája, szokása. Azokat a helyeket kedveled a leginkább, ahol a pezsgő kulturális élet mellett a szórakozás és a szépség is megtalálható. Tüzes csillagjegyként a forróságtól sem riadsz meg, sőt. Szicília éppen olyan heves vérmérsékletű és forró sziget, mint te. Mire vársz, utazz el az olasz csizma legdélibb városaiba minél hamarabb.

csillagjegy skorpió szicília horoszkóp

A titokzatos és forró Szicília épp olyan, mint a Skorpió csillagjegy

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként imádsz utazni, és fel is kerekedsz, amikor csak teheted. Magabiztos, merész, kalandozó és nagyon szabad lelkű vagy. Amikor menni akarsz, semmi és senki sem tarthat vissza. Jobban is teszik, hiszen ha engednek, akkor mindig visszatérsz. Imádod a kihívásokat, a változatosságot. Barcelona minden vágyadat és elvárásodat teljesíti, mert lüktető, bámulatosan szép, megunhatatlan, és számtalan kalanddal hívogat. Ez az a hely, ahol élhetnél.

csillagjegy horoszkóp barcelona nyilas

A bámulatosan szép Barcelona a Nyilasok tökéletes úticélja

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként nagyon céltudatos, következetes, kitartó és szívós, gyakorlatias, de kicsit szégyenlős típus vagy. Imádod a történelmet, kifejezetten keresed a lehetőséget, hogy megismerhesd egy-egy város múltját, történetét. A sokat mesélő évszázados épületekhez különösen vonzódsz. Bámulatos kastélyokat és azok meseszerű történeteit ismerheted meg Skóciában. Edinburgh nagyon is élhető és bámulatosan szép, megunhatatlan belvárosát, ha egyszer látod, mindig visszavágysz oda.

csillagjegy edinburgh horoszkóp bak

A gyönyörű Edinburgh számtalan történetét imádják a Bak jegyűek

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként nagyon barátságos, kíváncsi és előregondolkodó típus vagy. Minden érdekel, ami újdonság, ami eltér a megszokottól. A gigantikus felhőkarcolók látványa lenyűgöz. A legdinamikusabban fejlődő városokba szívesen visszajársz. Vonzódsz a kihívásokhoz, az egyéniséghez, az eredetiséghez. Moszkva bámulatos fejlődése lélegzetelállító. A pompás történelmi épületek és a bámulatos felhőkarcolók elképesztő látványával nem könnyű betelni. Ha még nem voltál az orosz fővárosban, ne hagyd ki a lehetőséget. Pillanatok alatt beleszeretsz.

csillagjegy vízöntő horoszkóp város moszkva

Moszkva lenyűgöző, felúlmúlhatatlan, épp mint a Vízöntők

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként érzékeny, romantikus és nagyon jószívű vagy. Kedves és kreatív személyiségedet sokan kedvelik. Vonzódsz a művészetekhez, szereted a kiállításokat, így mindenképpen olyan helyeken érzed magad jól, ahol pezsgő a művészeti élet is. A szomszédos Bécs pontosan ilyen város. Mozgalmas, romantikus, és megunhatatlan mennyiségű tárlatot, művészeti programot kínál. A zenétől a festészetig számtalan koncertteremben és múzeumban inspirálódhatsz. És akkor a csodás adventi vásárokról még szó sem esett.

horoszkóp város halak csillagjegy bécs

Bécs a művészetek fellegvára és a Halak kedvenc városa

(via culture astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top