nlc.hu
Horoszkóp

Ezekben a csillagjegyekben maga az ördög bújt meg

Ezekben a csillagjegyekben maga az ördög bújt meg

Ők a kegyetlenek, és bennük valóban az ördög bújik meg.

Skorpió

A Skorpió uralkodó bolygója a Plútó, amely a halál, az átalakulás, az erő planétája. Végzetes a vonzereje, elképesztően szexi csillagjegy, amit pontosan tud magáról. Szívesen űz különféle lelki és manipulatív játékot veled csak azért, hogy tesztelje a hűségedet, a kitartásodat. A lelke mélyén valójában nagyon érzékeny és gondoskodó típus, viszont ha a gyengeségére tapintasz, azonnal előcsalogatod a sötét oldalát. Az biztos, hogy innentől kezdve mindenért téged hibáztat, és addig nem nyugszik, amíg meg nem bosszulja az őt ért sérelmet. Ezért olyan ördögi.

Csillagjegyek és az ördög

(Fotó: Getty Imges)

Bak

A Bak addig ügyeskedik, amíg tönkre nem tesz, és meg nem szerez mindent, ami a tiéd. Nem ügyvédeken keresztül csinálja, mint a Mérleg, hanem addig buzog és szorgoskodik, amíg mindenben túltesz rajtad, és lerombolja az önbecslésedet. Az egészben az a legördögibb, a leggonoszabb, hogy nem találsz hibát és kivetni valót a munkájában, hiszen a tökéletességet képtelenség kifogásolni. Ő pedig titkon nevet a markába, miközben egyre följebb és följebb lépeget a ranglétrán, szinte szó szerint eltakarítva maga előtt mindenkit, aki azt a munkakört addig betöltötte. Ugye, milyen félelmetes?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top