Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. április 21-27. – A bizalom most különösen fontos

A bizalomra nagy szükséged lesz ezen a héten. Az angyalok támogatnak, s segítségükkel, a sugallataikkal pontosan tudod, kiben és mennyire bízhatsz meg. A különleges horoszkópból kiderül, melyik arkangyal támogatását élvezed április utolsó hetében.

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzenetet és javaslatot. A mostani, mindenkinek megterhelőbb időszakban különösen jól jöhetnek a pozitív és támogató mondatok, megerősítések. S persze az is, hogy tudhatod, nem vagy egyedül. Angyalod ezen a héten is ott van melletted…

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még könnyebben ráhangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen az áprilisi héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket és az eseményeket…

Kos

Zadkiel arkangyal arra kér, hogy picit lágyítsd meg a szívedet. Talán túl szigorúan bánsz a környezetedben élőkkel és magaddal is az utóbbi időben. A következetesség, a határozottság nagyszerű tulajdonságok, de közben ne feledkezz meg a szeretetről sem. Számítanak rád a munkatársaid, a családod, de közben gondolj a lelkedre is. Szeresd és fogadd el magad!

Bika

Azrael arkangyal segít neked ezen a héten. Nagyon okos és gyakorlatias ötleteid vannak, s a kivitelezésben is mindig remekelsz. Erre a tulajdonságaidra pedig most óriási szükség van. Te támogatod a környezetedet, mindenki hallgat rád és elfogadja a véleményedet. Azrael arkangyal támogat, hogy a lehető legjobb javaslatokat adhasd a többieknek. Fontos most a biztatásod.

Ikrek

Raziel arkangyal segít a felismerésben. Talán hosszabb ideje foglalkoztatnak bizonyos kérdések, amelyekre egyszerűen nem találsz magyarázatot. Raziel arkangyal támogatásával rájössz a lehető legjobb megoldásra. Csak kérned kell, s ő spirituális szimbólumok formájában juttatja el a választ. Figyeld ezen a héten az angyali jeleket, nagyon fontos üzeneteket kapsz általuk.

Rák

Gábriel arkangyal támogat téged ezen a héten. Az angyali üzenet arra biztat, hogy szakíts időt most magadra, s írd le a gondolataidat. Ülj le, s egyszerűen írj ki magadból mindent, ami bánt, ami rossz érzéseket kelt benned, de azt is, ami valódi örömet okoz. Amint leírod a gondolataidat, megérted a problémák valódi okát is. Szembesülsz mindazzal, amit nem értettél eddig…

Oroszlán

Metatron arkangyal segít a testi-lelki megtisztulásban. Szükséged van, hogy elengedd a mérgező gondolatokat, amelyek testi tünetekben is jelentkezhetnek. Fontos, hogy figyelj magadra, s fogyassz most minél több zöldséget, gyümölcsöt, ásványvizet, s szó szerint is kitisztítsd magadból a negatív érzelmeket. Nagyon felszabadító érzés lesz a valódi megtisztulás. Élj vele!

Szűz

Hániel arkangyal támogat ezen a héten téged. Talán kezded elveszíteni a lelkesedést, a motiváció a munkád iránt. Ne add fel, inkább próbáld visszaszerezni azt az erőt és pozitív érzelmeket, amelyeket mindig is érzel, amikor azt teheted, amit igazán szeretsz. Hániel arkangyal segít önmagadra találni, s a belső lángot fellobbantani. Bízz magadban, s bízz az angyali segítségben is!

Az angyalok ezen a héten is támogatnak és segítenek. Csak kérned kell tőlük (fotó: Getty)

Az angyalok ezen a héten is támogatnak és segítenek. Csak kérned kell tőlük (fotó: Getty)

Mérleg

Raguel arkangyal segít a kapcsolataidat életben tartani. Senkinek sem könnyű most, s érthető, ha már nagyon hiányoznak a barátaid, a közeli ismerősök, a munkatársak, s a személyes találkozások. Raguel arkangyal pozitív érzéseket tölt a szívedbe, s megmutatja a kapcsolattartás leghatékonyabb módját is. Kérd az angyali támogatást, s különleges választ kapsz az imádra.

Skorpió

Uriel arkangyal segítségével úgy érezheted, szinte megvilágosultál. Figyeld a gondolataidat, amelyek látszólag, csak úgy, a semmiből érkeznek. Ezek az ötletek angyali sugallatok, s választ adnak a kérdéseidre. Mindaz, amit kértél az angyaloktól, megvalósul az életedben. Neked nagyszerűek a megérzéseid, valójában csak annyi a dolgod, hogy figyelj mostantól befelé!

Nyilas

Ariel arkangyal segít visszanyerni a bátorságodat. Talán elbizonytalanodtál a céljaidat illetően, s nem vagy benne teljesen biztos, hogy mit és hogyan szeretnél a jövőben. Ez most egy kiszámíthatatlan és bizonytalan időszak, de az angyalok arra segítenek, hogy bátran kiállj az elveid mellett! Mi a legfontosabb célod? Miben bízol? Mit szeretnél? Erre gondolj mostantól!

Bak

Mihály arkangyal segít visszanyerni önmagadat. Támogatásával teljes biztonságban leszel. Csak kérned kell, s Mihály arkangyal eltüntetni a lelkedből a félelmet, a bizonytalanságot. Higgy benne, hogy melletted áll, támogat és segít mindenben. A nyugalom, a béke, a bizalom visszatér a szívedbe, amint fohászkodsz hozzá, s kéred a támogatását. Alig várja, hogy segíthessen…

Vízöntő

Sandalfon arkangyal segít megnyitni a szívedet, a lelkedet. Talán kicsit befelé fordultál mostanában, s nem könnyű a szívedhez közel kerülni. Pedig ahhoz, hogy Isten ajándékait befogadhasd, meg kell nyitni magadat. Tegyél próbát már ma, és engedd meg magadnak a béke, a boldogság, a teljesség érzését. Legyél nyitott, legyél befogadó!

Halak

Jophiel arkangyal arra biztat, hogy tölts minél több időt a zöld környezeteben. A lelkednek szüksége van a természet nyugalmára, energiájára, a valódi csendre. Szinte minden gondod, problémád megszűnik, amint magadba szívod a növények, fák illatát. A tiszta levegő feltölt pozitív energiával, s nemcsak optimistább leszel, de a megoldásra is könnyebben találsz rá.

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top