Horoszkóp

Májusi tarot-jóslat: egyre pozitívabbak a lehetőségek

A tarot kártyák májusra egy pozitívabb lehetőségeket, változásokat jeleznek. Úgy tűnik, szép lassan visszaállhat minden a régibe. S ha kíváncsi vagy, a te életedben milyen újdonságok várhatóak, nem kell mást tenned, csak húzni egy lapot...

A tarot-kártyákat bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre, megerősítésre van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnél picit a jövőbe pillantani. Ugyanazt a kérdést 30 naponta egyszer érdemes feltenni a tarot-nak, mert legalább ennyi idő szükséges a változásokhoz. Könnyen lehet, első olvasatra nem érted a tarot-kártyák üzenetét. Sokszor megtörténik ugyanis, hogy csak valamivel később áll össze a teljes kép. Épp ezért, érdemes ezt a cikket félretenni, és május hónapban, az eseményeket követve, többször is előkeresni.

Mielőtt választanál a tarot-kártyák közül, érdemes picit ráhangolódni a lapok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel a magadért, ha csak picit behunyod a szemed, s elengeded a zavaró gondolatokat.

A májusi tarot-jóslathoz nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Kérdést is feltehetsz magadnak mielőtt húznál. Például: Mire figyelmeztet a tarot kártya májusban? Mire számíthatok most az életemben? A kérdést követően válaszd az egyik kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a májusi jóslatot.

Melyik tarot kártyát választod áprilisban? (fotó: Getty)

Melyik tarot kártyát húzod májusra? (fotó: Getty)

Ezt jósolja az első tarot-kártya: 14. A Mértékletesség

Ha az első lapot választottad, A Mértékletesség elnevezésű tarot-kártyát húztad. A lap kitartó és fegyelmezett munkára kér téged. Bármilyen célt is tűztél magad elé, májusban érdemes minél többet tenned érte. Mintha nem számítana a végeredmény, csak tedd a dolgodat szorgalmasan. A kártyán szereplő hölgy látszólag teljesen fölösleges feladatot végez: kancsóból pohárba önti a vizet, amely a földre folyik. Valami hasonló történik most veled is. Úgy érezheted, nem sok értelme van az erőfeszítésednek, de ez csupán a látszat. Mindig akkor történnek a legnagyobb fordulatok az életedben, amikor a legkevésbé számítasz rá, s amikor monotonnak, egyhangúnak tűnik minden. A kártya jóslata szerint hamarosan magasabb szintre léphetsz. Minőségi változás következik az életedben, persze attól is függően, hogy mire kérdeztél rá. Ha a kérdés a munkádra vonatkozott, akkor ezen a területen, ha a párkapcsolatra, akkor ott. A legfontosabb, hogy csak következetesen tedd a dolgod. A jövőt, a végeredményt odafent rendezik el az égiek… 

Ezt jósolja a második tarot-kártya: 10. A Szerencsekerék

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Szerencsekerék elnevezésű tarot-kártya jóslatát olvashatod. A lap szerencsés fordulatokat jelez, de most kevés, ha csak várod, hogy az öledbe hulljon a lehetőség. A saját szerencséd kovácsa lehetsz májusban, ezért jól teszed, ha minél előbb kitalálod, merre fordítod a szerencséd kerekét. Mit teszel magadért? Mit teszel a boldog és szerencsés jövőért? Ne feledd, a szerencse forgandó, s ebben a hónapban támogatnak téged az égiek. Könnyen lehet, valamilyen karmikus eseményt sodor a sors elébed. Bárhogyan is kerülj szembe a múlttal, próbáld a nehézségek helyett a lehetőséget meglátni benne: második esélyt kapsz, hogy amit nem tudtál korábban megoldani, annak pontot tehess a végére. A szerencséd, az életed itt fordul nagyot. Lezársz, elrendezel valamit végérvényesen a múltból, s ezzel együtt megnyitod az új kezdet ajtaját is. Rajtad múlik, hogyan sáfárkodsz az eséllyel. Ha elszalasztod, a kör újra kezdődik elölről. Használd ki az alkalmat, és fordíts a sorsodon!  

Ezt jósolja a harmadik tarot-kártya: 1. A Mágus

A harmadik tarot-kártya A Mágus lapja, mely az új kezdet lehetőségét jelzi. Kétségtelenül minden változik, s minden nagyon más lehet, mint korábban bármikor. De a Mágus hisz önmagában, bátor és merész, s nem futamodik meg a kockázatok elől. A jóslat számodra pontosan ezt jelzi: vedd a kezedbe az életedet. Teremtsd meg mindazt, amire igazán és szívből vágysz. Májusban bármit elérhetsz, s bármit megváltoztathatsz, amiben hiszel, s amit elindítasz az életedben. Mi az, amiért a legtöbbet tennél? Miben változtatnál? Mit tennél másként mostantól? Ha máris tudod a választ, kezdd el a megvalósítást. Aprócska lépésekkel haladhatsz előre. Legyél következetes, kitartó, és bízz a megvalósulásban. Bőven elég, ha a célt látod magad előtt, a közbenső lépésekkel nem is igazán kell törődnöd, azok úgy is megoldódnak maguktól. Bármit határoztál el, bármit tennél a boldog jövőd érdekében, a mostaninál keresve sem találhatnál kedvezőbb alkalmat a megvalósításhoz.

Májusra már egyre jobb lehetőségeket jeleznek a tarot kártyá

Májusra már egyre jobb lehetőségeket jeleznek a tarot kártyák (nlc)

Ez is érdekelhet Megnézem

Kártyalapok: Szecessziós Tarot Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top