Horoszkóp

Ezt csinálja a 12 csillagjegy a strandon

Lassan nyitnak vidéken a szabadtéri strandok, ezért előszedtük Bouvet jellemzését a 12 csillagjegyről.
Így viselkednek a csillagjegyek szülöttei a strandon

Így viselkednek tehát Bouvet szerint a csillagjegyek a strandon.

A KOS azonnal felméri a terepet és konstatálja, hogy a szomszéd fürdőruhája ódivatú, a lángosos egy barom, a jegyváltó bódéba egy írástudatlant ültettek, aki képtelen volt megérteni, milyen belépőt szeretne, a napos rész túl napos, az árnyékos rész túl árnyékos, a fű szúr, a víz pedig a medencében pisiszagú. Az alap duzzogássorozatot végül legyűri magában és egyre inkább elmerül a Nap simogató fényében és estére már határozottan jól érzi magát.

A BIKA egy nagy szatyornyi mindenfélével érkezik, flamingós úszógumi, strandlabda, tollasütő, könyv, keresztrejtvény, majd mindent a törülközőjén hagyva nyakig merül a medencébe és csak pisilni, inni, meg pár falatot enni vonul ki onnan.

Az IKREK egyszerre csinál mindent és azt a leghangosabban teszi: csúszdázik, labdázik, sikongat, futkos, röplabdázik és a nap végére már nyolc új legjobb barátra tesz szert, akivel bejelölik egymást ismerősnek a közösségi oldalakon. Fáradhatatlan és ő az, aki utolsónak hagyja el a strandot.

A RÁK minimum ötvenes faktorszámú krémmel kenegeti a családját, jégakkuval körberakott hűtőtáskából előző este lehűtött teát kínálgat, rántott húsos szendvicseket tesz kockás abroszra és folyton amiatt zaklatja Pistikét, ne ugráljon a medence széléről. Ő maga félig ülő, félig fekvő pózban napozik és közben sasol, mire is van szüksége a családjának.

A többi csillagjegy valamelyikébe tartozol? Kattints Bouvet Caféblogjára a jellemzésedért. 

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

További jellemzések a csillagjegyed alapján

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top