Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. május 13-19.: Szelet, esőt, változásokat sejtet a Hold

A május fagyos szentek meghozták a lehűlést, a szelet, a hideget. A fogyó Hold és a horoszkóp esőt jelez a következő napokban. S a jó időre most még néhány napot biztosan még várni kell, vigasztaljon a tudat, hogy a májusi eső aranyt ér. A növényeknek mindenképp...

A fagyos szentek, Pongrác, Szervác, Bonifác óramű pontossággal hozták a lehűlést. A levegős Vízöntő Hold is hideg, szeles időt mutat eleinte. Majd jön a vizes Halak Hold, és vele együtt az eső. S ha átmenetileg búcsút is kell mondani a jó időnek, ne bánd, hiszen a mondás szerint a májusi eső aranyat ér…

SZERDA május 13.: A Vízöntő Hold aktuálissá tesz egy nagyobb szellőztetést. Ha száraz az idő, az ágyneműt, a párnákat, a plédeket is kiteheted szellőzni. A takarítással ma sokkal gyorsabban haladhatsz, mert egyrészt fogy a Hold, másrészt a Vízöntő Hold felpörget téged.

CSÜTÖRTÖK május 14.: A mai nap a tegnapi tökéletes mása. Továbbra is a Vízöntőben jár a Hold, vagyis csütörtökön ugyanúgy érdemes szellőztetned és takarítanod, mint tegnap. De a fejedet se felejtsd el kiszellőztetni, egy nagy séta kifejezetten jót fog tenni. Autó helyett menj inkább gyalog, vagy biciklizz, görkorizz!

PÉNTEK – május 15.: Pénteken hajnalban a Hold átlép a vizes Halakba. Ez a nap kitűnő mosásra, öntözésre, fürdőzésre, szaunára. Most nem csak a növények igénylik a több vizet, hanem a szervezeted is. Szóval igyál minél többet ma! S mivel fogy a Hold, gyógyteákkal hatékonyan méregtelenítheted a testedet. Meglátod, mennyire megkönnyebbülsz…

Szelet, esőt, hűvös időt jelez a fogyó Hold a hétre

Szelet, esőt, hűvös időt jelez a fogyó Hold a hétre (fotó: Profimedia)

SZOMBAT május 16.: Semmiről nem maradtál le, mert szombaton is a Halak jelében jár a Hold. Ezért szombaton is érdemes kimosni a ruhákat, öntözni a kerti és a szobanövényeket, s természetesen méregteleníthetsz teákkal. A Halak jeléhez tartozik a talp. Ezért a mai nap csodás alkalom a talpmasszázsra, amely a méregtelenítés hatását fokozza. Szakember tudja ezt tökéletesen csinálni. Jobb, ha keresel hozzáértőt.

VASÁRNAP – május 17.: Vasárnap délután lép ki a Halakból a Hold. Ezért még van lehetőséged mosni, öntözni, méregteleníteni, talpmasszázsra menni. Délutántól nemcsak a Hold fogy, de már a türelmed is. Jobb lenne, ha kimozdulnál sportolni, mozogni valamit. Az lenne az igazi, ha nem egyedül mennél. Vidám partnerrel vidámabb a séta is.

HÉTFŐ – május 18: A hét elején jól jön a Kos Hold lendülete. Fejest ugrasz a feladatokba, és gyorsan túl akarsz lenni rajtuk. Vigyázz, mert a kapkodás nem tesz jót! Közben tudj róla, ma fogászati tilalom van érvényben! Ugyanakkor aktuális a fogyókúra, a sütés és a befőzés. Ezekre is érvényes, csak akkor csináld, ha kellő türelmet érzel hozzá!

KEDDmájus 19.: Mivel továbbra is a Kosban jár a Hold, kedden is tart a fogászati tilalom. És továbbra is aktuális a fogyókúra, amit érdemes méregtelenítéssel és/vagy szaunázással összekötnöd. A Kos Hold bevállalóssá tesz téged, szóval itt az ideje belevágnod újfajta módszerbe. Akár próbáltad korábban, akár nem…

Erre figyelmeztet a májusi fogyó Hold

Ezekben a jegyekben jár a májusi fogyó Hold

Ezekben a jegyekben jár a májusi fogyó Hold (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top