Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nagyon nehezen megy bele a házasságba

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen mondják ki a boldogító igent, ha egyáltalán megteszik. A horoszkóp szerint ugyanis rettegnek az elköteleződéstől. Vajon te köztük vagy? És mi a helyzet a pároddal?

Néhány csillagjegy már egészen fiatalon házasságot köt, másoknak ez csöppet sem tűnik vonzó ötletnek. Ezeknek a csillagjegyeknek például már a gondolat is rémisztő, hogy oltár elé álljanak a párjukkal. A szabadságot, az önállóságot nagyon szeretik, s mindig valami jobbra, másra, izgalmasabbra vágynak. Ők azok, akik nagyon nehezen mondják ki a boldogító igent a párjuknak. S vajon miért félnek ennyire a házasságtól? A horoszkópból minden részletre fény derül. 

A Nyilasnak a házasság korlátozást jelent

A Nyilas imádja a függetlenséget, számára az önállóság a legfontosabb. Azt teszi, amit a szíve diktál, s a korlátozást, az elvárásokat nagyon rosszul viseli, ahogyan a túlzottan ragaszkodó és folyamatosan figyelemre, szeretetre vágyó partnert is. A házasság gondolatától azért rázza ki a hideg, mert az véglegesnek, örökre szólónak tűnik, s úgy érzi, ezzel együtt párja megfosztja a szabadságától is.

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen állnak oltár elé a párjukkal

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen állnak oltár elé a párjukkal (fotó: Getty)

A Vízöntő nem bírja az elvárásokat

A Vízöntő a szokatlan dolgokat kedveli. A Nyilashoz hasonlóan nagyra értékeli a függetlenséget, s időnként neki is szüksége van térre, egyedüllétre, s hogy azt tehesse, amit igazán akar. A házasság szerinte elvárásokon alapuló intézmény, amely számos olyan kötelezettséggel jár, amihez semmi kedve, s nem biztosan is akarja megtenni. Persze, ha olyan társra talál, aki hagyja őt élni, s megadja neki a teljes önállóságot és szabadságot, hajlandó oltár elé állni. De biztosnak kell lennie a párjában.

Az Oroszlán biztos akar lenni a házasságban

Az Oroszlánnak semmi kifogása az elköteleződés ellen, de a házasságot addig biztosan nem vállalja, amíg nem találja meg a szerinte tökéletes partnert. S mivel mindig úgy érzi, lehet még jobb annál, akivel éppen együtt él, ezért kicsi az esély, hogy oltár elé álljon. S valójában még akkor is másra, nagyszerűbb társra vágyik, amikor valójában az igazival él együtt. Nem könnyű megfelelni az elvárásainak, persze előbb-utóbb biztosan akad, akinek sikerül meggyőznie erről.

A Bika a házasságot illetően is makacs

A Bika kétségtelenül a legmakacsabb csillagjegy. S ha valamit a fejébe vesz, képtelenség meggyőzni annak az ellenkezőjéről. Nem szeret kompromisszumokat kötni, a házasságot illetően pedig főleg nem. S ő valójában tökéletesen elégedett azzal is, ha együtt élhet a párjával, s nem érti, mégis mi köze a boldogságnak egy papírhoz. Igazság szerint kényelmesebb típus annál, hogy végigcsinálja az esküvővel járó felhajtást…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top