Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. május 19-25.: Az angyalok teljesítik a kéréseket

Az angyalok teljesítik a kéréseket. Az imát meghallgatták, most már rajtad a sor, hogy észrevedd a jeleket, meghalld a választ. A különleges horoszkóp ezen a héten is közvetíti az angyalok üzenetét. Melyik angyal támogat?

Az angyalok most is és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármit is szeretnél megvalósítani az életedben, kérned kell tőlük a segítséget. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek téged. Gondolatban, hangosan, vagy írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújts gyertyát, amellyel még könnyebben ráhangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a májusi héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a csodákat az életedben…

Kos

Jophiel arkangyal segít, hogy rendet tehess magadban és körülötted is a héten. Tekintsd ezt tavaszi nagytakarításnak, amikor nemcsak az otthonodat, de a lelkedet is megtisztítod. Rendezz át a lakásodban valamit, amellyel az energiákat is átalakítod, felfrissíted. Rád fér a változás, indítsd el ezzel. Ami bent, az kint, és ami kint, az bent. Teremtsd meg a harmóniát! 

Bika

Hániel arkangyal szerint ezen a héten különösen érzékeny leszel az energiákra. Nemcsak mások rezgését érzékeled, de az intuíciód is felerősödik most. Bízz a megérzéseidben, és kövesd is ezeket a belső hangokat. Jól tennéd, ha sétálnál kicsit a természetben, hiszen ilyenkor kerülsz magadhoz a legközelebb. Az angyalok támogatnak és segítenek téged. Kérd most őket!

Ikrek

Mihály arkangyal támogatását élvezheted ezen a májusi héten. Add át Mihály arkangyalnak minden kétségedet, félelmedet, bizonytalanságodat, s próbálj a pozitív dolgokra figyelni. Mihály arkangyal szeretetével ölel körbe téged, segít felszabadítani a lelkedet. Napról napra jobban érezheted magad, ha leteszed a terheket. Csak add át gondolatban mindazt, amit bánt.  

Rák

Ariel arkangyal üzenete szerint cselekedj a meggyőződésed szerint. Akkor is, ha a környezeted nem ért veled egyet. Legyél bátor és kezdeményező, és állj ki a hited, a meggyőződésed mellett. Ariel arkangyal vigyáz rád és segít neked a héten, s bátorságot tölt beléd, ha kéred. Az irány, amit elterveztél magadnak jó, ne hagyd, hogy mások letérítsenek az utadról.

Oroszlán

Metatron arkangyal csodás üzenete szerint energikusabbnak érezheted magad, ha megtisztítod a csakráidat. Ehhez csak kérned kell Metatron arkangyal segítségét, aki különleges energiájával hangolja össze az energiaközpontokat, amelynek köszönhetően lelkileg és testileg is megtisztulhatsz ezen a héten. Engedd meg magadnak az egészséged, a jóléted érdekében.

Szűz

Sandalphon arkangyal szerint nyugalomra van szükséged. S hogy ezt elérhesd, hallgass minél több szelíd és lágy zenét, beszélj halkan, s lehetőség szerint kerülj minden konfliktust. Figyelj magadra, legyél gyengéd a testedhez, a lelkedhez. Engedd el a szigorúságot, az elvárásokat magaddal szemben. Gondolj szeretettel magadra, hiszen a legjobbat érdemled!

Melyik angyal segít ezen a héten?

Melyik angyal segít ezen a héten? (fotó: Profimedia)

Mérleg

Jeremiel arkangyal segít szembenézni az elmúlt időszak nehézségeivel. Érdemes számvetést készítened, mit értél el, miben változtál, fejlődtél, s milyen célok várnak még rád. Ne legyél szigorú, inkább humorral, együttérzéssel fordulj magad felé. Jeremiel arkangyal támogatásával minden hibát felismerhetsz, de arra is rájössz, mennyi mindent tanultál máris…

Skorpió

Raziel arkangyal segít neked a héten, hogy tisztán láthass. A tisztánlátásnak valójában számtalan formája létezhet az álmokon, a megérzéseken át a visszatérő tapasztalatokig. Azt látod, amit látni akarsz, s épp ezért a szeretetet keresd, a szeretetet akard meglátni. Ha erre törekszel, egyre pozitívabbra fordul az életed, s egyre csodásabb események történnek veled.

Nyilas

Azrael arkangyal szerint talán eddig nem is tudtad, milyen képesség rejtőzik benned. Született tanácsadó, az emberek bizalmasa vagy. Könnyen szót értesz másokkal, empátiával fordulsz a többiek felé, nem mellesleg mindig nagyszerű meglátásaid, javaslataid vannak. Szellemi képességedet magasabb szintre emelheted. Azrael arkangyal segít kihozni belőled a legtöbbet.

Bak

Uriel arkangyal támogat ezen a héten, hogy elhidd, minden tudás ott rejlik benned, amit kívül keresel. Ha bármiben is bizonytalan lennél, kérd Uriel arkangyal segítségét, aki jeleket küld neked, s megmutatja a választ a kérdésedre. Segít a döntésekben is. Figyelj befelé, lazíts, meditálj a héten, s közben szólítsd meg az angyalt, majd lépj a tettek mezejére. Menni fog neked!

Vízöntő

Zadkiel angyalok segít megérteni a megbocsátás, az elengedés fontosságát. Nem kell megváltoztatnod a gondolkozásodat, a hozzáállásodat, egyszerűen csak szeretettel közelíts mindenki felé, beleértve magadat is. Ha így teszel, a megoldáshoz is egyre közelebb kerülsz. Bármi is foglalkoztasson, nyitott szívvel tekintsd át a helyzetet. S minden a vágyaid szerint alakulhat. 

Halak

Gábriel arkangyal arra kér, figyelj a gyermeki belső énedre. Talán túl sok minden történt az elmúlt időszakban, s hajlamos voltál megfeledkezni a saját igényeidről mások érdekében. Megérdemled a szeretetet, a figyelmet, a támogatást. Add meg most magadnak mindazt, amire a szíved mélyén vágysz. Gábriel arkangyal mellett áll, s teljesíti a kérésedet.

Ez is érdekelhet angyal csillagjegyek horoszkóp Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top