Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. május 26-június 1.: Gondolatokon keresztül súgnak az angyalok

Figyeld a gondolataidat, mert a legfurcsábbaknak is nagyon fontos jelentése lesz a héten. Sőt, minél szokatlanabb, annál jobb. Az angyalhoroszkópból megtudod, melyik angyal üzen neked a gondolataidon keresztül ezen a héten...

Az angyalok most is és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármit is szeretnél megvalósítani az életedben, kérned kell tőlük a segítséget. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek téged. Gondolatban, hangosan, vagy írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújts gyertyát, amellyel még könnyebben ráhangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a májusi héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a csodákat az életedben…

Kos

Uriel arkangyal biztat, hogy figyeld a gondolataidat ezen a héten. Főleg a szokatlan, furcsa gondolatokat vedd észre, és ha lehetséges, írd is le. Ezek a gondolatok ugyanis az angyaloktól érkeznek, amelyeken keresztül választ kapsz minden téged foglalkoztató kérdésre, problémára. Lehet, elsőre nem érted az üzeneteket, kérd Uriel arkangyalt, s ő segít neked.

Bika

Rafael arkangyal szerint több olyan régi mintát követsz, amelyekkel inkább csak akadályozod magadat, mintsem segíted. S hogy rájöhess, mi az, amit ideje elengedned, szánj időt magadra ezen a héten, s figyeld tudatosan a légzésesed. Vegyél mély lélegzetet, hunyd le a szemed, s a lehető leglassabban fújd ki a levegőt. Közben megkapod a kérdésedre a választ is.

Ikrek

Zadkiel arkangyal segít észrevenned, hol akadtál el. A szívedet érdemes meglágyítanod, s végre elfogadni magad annak, aki vagy. Szabadítsd fel végre magadban a valódi örömet. Vedd észre, a szigorúság, a félelem, az aggodalom csak lejjebb ránt téged, de nem jutsz közelebb a célodhoz. Reménnyel és nyitott szívvel érheted el, valósíthatod meg a vágyaidat.  

Rák

Metatron arkangyal segít, hogy megtisztíthasd az aurádat, a lelkedet, a testedet. Most nincs könnyű helyzeted, megterhelő lehet a mostani időszak, de ez még nem jelenti, hogy semmit sem tehetnél magadért. Kérd Metatron arkangyal segítségét, s finom energiájával megtisztít téged a negatív érzésektől, gondolatoktól. Szó szerint is érzed majd a felfrissülést. Rád fér! 

Oroszlán

Gábriel arkangyal üzenete szerint most az a legfontosabb, hogy saját magadra figyelj. Bánj a héten magaddal úgy, mint egy kisgyermekkel, gondozd, szeresd és öleld át magad minél többször. A pozitív érzések a kisugárzásodat is megváltoztatják, s alapból is sokkal jobban érezheted magad. A szeretet csodákat tesz veled. Engedd meg végre magadnak!

Szűz

Jophiel arkangyal szerint közelebb vagy a célodhoz, mint sejted. De ne akarj előrefutni, mert siettetni most sem tudod az eredményeket. Csak tedd a dolgokat továbbra is kitartóan és türelemmel, úgy mintha egyáltalán nem számítana, hogy mit érsz el. Ilyenkor történnek a legnagyobb változások a háttérben. Jophiel arkangyal segít megvalósítani az álmaidat…

Melyik angyal üzen a gondolataidon keresztül?

Melyik angyal üzen a gondolataidon keresztül? (fotó: Getty)

Mérleg

Mihály arkangyal a hitedet erősíti ezen a héten. Ahhoz, hogy elérd a célodat, először is tudnod kell nagyon pontosan, hogy mit akarsz megvalósítani. Nem kell látnod a megvalósulás folyamatát, pusztán a célod lebegjen a szemed előtt. Érezd át minden sejteddel, hogy máris elérted a vágyadat. Higgy magadban, higgy az álmodban. Mihály arkangyal támogat.

Skorpió

Azrael arkangyal támogat téged ezen a héten. Hajlamos lehetsz kicsit elbizonytalanodni, s talán a hited is megrendül mindabban, amit elterveztél magadnak. Azrael arkangyal veled van, segít téged. Csak kérned kell őt, s megmutatja neked a helyes utat. Figyelj nagyon a megérzéseidre, hiszen most jól működnek. Az intuíciódon keresztül vezetnek ugyanis az angyalok…

Nyilas

Raguel arkangyal arra kér, hogy figyeld a testi érzeteidet, és minden érzésedet, amit átfut rajtad ezen a héten. Ezeken a különleges érzéseken keresztül üzennek az angyalok. Ha fáj valami, próbáld megérteni a fájdalom okát, ha elönti a szívedet a szeretet, az öröm, az angyalok a döntésedet támogatják. Ha valamilyen jelet nem értesz, kérd bátran Raguel arkangyal segítségét.

Bak

Raziel arkangyal segít visszanyerni az erődet ezen a héten. Figyeld a jeleket magadban, ha úgy érzed, pihenned kell, pihenj, s töltődj energiával. Raziel arkangyal szerint, amikor a valódi erődet használod, hiszel magadban, a céljaidban, eléred azt is, hogy kedvező fordulatot vegyen az életedet. A legjobb irányba kormányozhatod életed hajóját. Élj a kivételes lehetőséggel!

Vízöntő

Ariel angyalok támogat téged ezen a héten. Most nagyon sokat tehetsz az álmaid megvalósításáért. A legjobb időben vagy ahhoz, hogy a kitűzött célokat megvalósíthasd. Nyisd meg a szívedet, a hitedet, s csak tekints előre. Egy pillanatig se tétovázz! Ami jön, fogadd el, ami megy, azt pedig engedd el. A siker útjára léptél, érdemes végig sétálnod rajta…

Halak

Hániel arkangyal arra kér, ezen a héten tegyél próbát, s figyeld tudatosan a Hold hatását a testedre, a lelkedre. Mit érzel, amikor felpillantasz az égre? Érzed a pozitív energiát, ami tölti a lelkedet? Itt az ideje a növekedésnek, ahogyan a Hold is növekszik, terebélyesedik ezen a héten. Ragadd magadhoz a kezdeményezést, és vedd a kezedbe a sorsod irányítását. Érdemes!

Ez is érdekelhet angyal csillagjegyek horoszkóp Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top