nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp 2020. május 27-június 2.: Szokatlan és furcsa pünkösdi hétvége

Heti holdhoroszkóp 2020. május 27-június 2.: Szokatlan és furcsa pünkösdi hétvége

A Hold szerint a mostani nem mondható szokványos hétvégének. Meglehetősen furcsa és felemás lesz a pünkösdi hosszú hétvége. De még addig lesz néhány nap, amikor jó tudni, mit érdemes a leginkább tenned. A heti holdhoroszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

A pünkösdi hétvége felemásnak ígérkezik a Hold szerint. Az elején praktikus, sőt kissé akadékoskodó gondolkozást hoz magával, majd vasárnap délutántól jóval megengedőbb és békésebb hangulat dominál. Hogy ezt mire használod, tőled függ… A heti holdhoroszkóp ezúttal is támogat.

SZERDA május 27.: Reggel a Hold átlép az Oroszlánba, ami a fényes és luxus holmiknak kedvez. Könnyen lehet, szeretnél csillogós, ünnepi ruhákba öltözni, és ékszert is felvenni. Nem kell visszafognod magad, csak persze ne ess túlzásba! És ne törődj az esetleges megjegyzésekkel! Megérdemled, hogy tündökölj végre. Sőt, ha kedved tartja, érdemes fodrászhoz is menni.

CSÜTÖRTÖK május 28.: Az Oroszlán Hold szerint semmi sem akadályozhat ma abban, hogy ragyogj. A napsütéstől, esőtől függetlenül lehet fényes a kedved, ha nem engeded, hogy bárki, vagy bármi elrontsa. Ne feledd, te irányítasz mindent, hiszen az Oroszlán az uralkodó szimbóluma. Miért is ne uralhatnád a hangulatodat is?

PÉNTEK – május 29.: Felemás nap a péntek, ugyanis kora délutánig még az Oroszlánban jár a Hold, majd átlép a Szűzbe. Ettől „hirtelen” gyakorlatiassá válsz. Beléd nyilall, hogy a nyakadon a hosszú hétvége, amit meg kéne tervezni. Kapkodás helyett írhatnál listát a teendőkről és mindenről, amit be akarsz szerezni az ünnepekre.

Felemásnak ígérkezik a pünkösdi hosszú hétvége

Felemásnak ígérkezik a pünkösdi hosszú hétvége (Fotó: Getty)

SZOMBAT május 30.: A pünkösdi hétvége első napja tipikusan szépítkezős nap, mivel a növő Hold kedvez a hajvágásnak, hajfestésnek és a tápláló bőrápolásnak. Most a hatóanyagok hatékonyabban épülnek a bőrödbe. Ma a szobanövényeket átültetheted, vagy oszthatod, csíráztathatsz, a kertben ültethetsz fát, bokrot.

VASÁRNAP – május 31.: Kerti munka tilalom lép életbe vasárnap. Közeledik a telihold, s így egyre látványosabb eredményt érhetsz el a hatóanyagok, ásványi anyagok és vitaminok bevitelében. Akár a bőrödre, hajadra kened, akár megeszed, megiszod, egyaránt hatásos. A Mérleg Hold délutántól fokozza a szépérzékedet. Érdemes csinosítanod az otthonodat is.

HÉTFŐ – június 1.: Pünkösd hétfő szóljon a befelé fordulásról, a háláról és a meditációról! A Mérleg Hold szerint a zene még magasabb szintre emel téged, amely nem csak a tested, de a lelked is felszabadul. Ebben a magasztos hangulatban sütött kenyér rendkívül finom lesz. Ki ne hagyd!

KEDDjúnius 2.: Csak késő délután vált jegyet a Hold. Jól teszed, ha tegnapi magasztos hangulatot átmented mára is függetlenül, hogy ez már munkanap. Mára fodrászati tilalom van érvényben, de a környezetedet szépítheted! Csinosítsd például az otthonodat! A kertben ültess virágot, és fűszernövényt, hiszen a növő Hold gyors növekedést eredményez.

Erre figyelmeztet pünkösd hetében a Hold

Ezekben a jegyekben jár a Hold a pünkösdi héten

Ezekben a jegyekben jár a Hold a pünkösdi héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top