nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2020. június 1-7.: Ez egy meglehetősen szeszélyes hét lesz

Heti horoszkóp 2020. június 1-7.: Ez egy meglehetősen szeszélyes hét lesz

Ez a hét pontosan olyan lesz, mint az időjárás: szeszélyes, kiszámíthatatlan és borongós... Sok jóra sajnos most senki sem számíthat, de épp ezért érdemes megfogadni a heti horoszkóp javaslatait!

Az első júniusi hét csodásan indul, de aztán olyan változásokat, nehézségeket jeleznek a bolygók és fényszögeik, amelyek nem sok derűnek adnak okot. És akkor még telihold is lesz ezen a héten… Érdemes előre felkészülni minden lehetőségre.

A heti horoszkópból megtudhatod, számodra mit jeleznek most a bolygók, s mire hívják fel a leginkább a figyelmedet. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Pünkösd hétfőn töltődj fel minél jobban, mert a bolygók rázós napokat mutatnak a hét további részében. Kedden, szerdán és pénteken is lesznek feszültséggel teli konstellációk az égen, amelyek elől nem lesz könnyű kitérned. Bár megteheted, hogy mindig, mindenhol, mindenkivel engedékeny leszel, önmagadat is beleértve. A péntek esti telihold most a közlekedésben mutat kritikus helyzetet. Jól teszed, ha este 9 előtt haza érsz. A hétvégéd felemásnak ígérkezik: szombaton aktív, vasárnap elgondolkodó leszel.

BIKA – heti horoszkóp

A hétfői bolygóállások kedveznek a szabadtéri programoknak. Kérdés, hogy az időjárás mennyire ért egyet ezzel? Pedig valahogy ki kellene szellőztetned magad, mert nagy szükséged lesz a továbbiakban a tiszta fejre. Szerdán ugyanis párkapcsolati, pénteken anyagi gondok nyomaszthatnak több bolygó szembenállás szerint. Ezek miatt megfájdulhat a fejed szó szerint és átvitt értelemben egyaránt, holott tudod, hogy mindez mulandó. Te is tudod, fölösleges tönkre tenni magad. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod a Bak Holdnak köszönhetően…

IKREK – heti horoszkóp

A szélsőségek hete lesz számodra ez júniusi 7 nap. Hétfőn zseniális fényszögek zseniális hangulatot, bizakodást és életkedvet hoznak neked, ami a születésnapod környékén hatványozottan feldob. Azonban a pénteki telihold konfliktusokkal terhessé teheti a napodat. Minden telihold feszkós, de ez a mostani különösen. Szerencsére te jó passzban vagy, de a másik fél nem annyira, és ebből bármikor vita pattanhat ki. Persze csak akkor, ha ingerülten reagálsz. Hétvégén ki kell pihenned ezt az egész kalamajkát.

Ez egy meglehetősen szeszélyes hét lesz a horoszkóp szerint

Ez egy meglehetősen szeszélyes hét lesz a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Június első hetében a vizes jegyekben járó bolygók „szép” fényszögeket alkotnak, és könnyeket jelentenek. Mivel ezek „szép” fényszögek, a meghatottságtól fogsz sírni, és nem a szomorúságtól. Jót tenne neked, ha hálát adnál mindazért és mindazokért, akik körbevesznek. A Hold, a Merkúr, a Mars és a Neptunusz a gondolat, az akarat és az intuíció erejét megsokszorozva segítenek neked. A pénteki telihold téged nem érint közvetlenül. Örülj neki, hogy kimaradsz ebből a káoszból! A hétvégéd igazán szerelmesnek látszik…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A hétvége még hétfőn is tart, ami az égi állások szerint baráti, jó kedélyű, vicces összejöveteleknek kedvez. Végre nincsenek tiltva a találkozók, de persze ésszerű keretek között mulassatok! A rövid munkahét minden napja kihívások elé állít. Kedden okosan kell fogalmaznod, nehogy vita pattanjon ki. Szerdán össze kell hangolnod a karriert és a magánéletet. Csütörtökön békés fényszögek végre békét hoznak. Pénteken a telihold gyerekes ügyek miatti gondokat mutat. A hétvégét az egészséged megőrzésével kéne töltened!

SZŰZ – heti horoszkóp

A pünkösd hétfővel induló hét több új kaput nyit ki előtted. A karriered építésében meglepő fordulatokat mutatnak az égi folyamatok. Természetesen ez nem kötelez, nem kényszerít téged semmire. Ezzel párhuzamosan lesznek kritikus, pesszimista hangok, amelyekre jobb lenne, ha egyáltalán nem hallgatnál. Bőven elég önmagaddal egyetértened – különösen pénteken, telihold napján. Ekkor egyfajta belső feszültség fokozódhat benned. Hétvégén a vasárnapot fogod kedvelni, hiszen a Bak Hold harmóniát és kiegyensúlyozottságot hoz neked.

A telihold is alaposan megbolygatja a kedélyeket a héten

A telihold is alaposan megbolygatja a kedélyeket a héten (fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Imádni fogod a hétfőt. Nem csak azért, mert ez munkaszüneti nap, hanem azért is, mert dupla szuper fényszög lesz az égen, ami optimizmusra ad okot. Ha most tervezgetsz, akkor a jó kedved jó folyamatokat indít el. Kedden valaki leforrázhatja a lelkesedésedet, de ne sértődj meg! A másik a saját tapasztalata alapján nyilatkozik. A pénteki nap nem alkalmas utazásra és megbeszélésre sem a telihold miatt. Okosabb lenne ezeket elnapolni. A telihold olyan konfliktussal nehezíti a dolgodat, ami szerencsére másnapra elmúlik…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Ez egy rövid munkahét lesz, aminek nagyon is örülhetsz. Annak már kevésbé, hogy a keddi és a szerdai konstellációk zűrzavart sejtetnek. Olyan érzésed lesz, miszerint mindenki téged kritizál, támad, provokál. Ez a Skorpió Hold miatti érzékenységgel függ össze, ami ugyanakkor hamar elmúlik. Szóval ne reagáld túl egyiket sem! Majd jön a péntek és a telihold. Ekkor a pénzügyeiddel kapcsolatosan kell észnél lenned, ha nem akarsz mínuszba kerülni a hónap elején. Hétvégén a Bak Hold „kicsal” a természetbe.

NYILAS – heti horoszkóp

Rosszul jársz, ha ezen a héten másokkal foglalkozol, és olyan ügyekbe folysz bele, amibe nagyon nem kéne. A bolygók szerint hajlamos leszel a megmentő szerepét felvenni. Tiszteletre méltó, ha segíteni akarsz, azonban van, amikor nincs szükség a közbenjárásodra. Az is látszik, hogy rajongásig szeretsz valakit, akinek a sorsa nem hagy hidegen. Sajnos a pénteki Hold-Vénusz és Hold-Nap szembenállás konfliktust szimbolizál. Egyszerűbb lenne ezt megelőzni, mint egész hétvégén „vezekelni”…

A nyugalom, a türelem most különösen fontos lesz

A nyugalom, a türelem most különösen fontos lesz (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Pünkösd hétfőn dupla szuper fényszög arra késztet, hogy kimenj a természetbe, és fákat ölelgess. Ne fogd vissza magad! Szükséged van feltöltődésre, hogy bírd a rád váró terhelést. Kitűnő hír számodra, hogy egyik nehéz konstelláció sem érint, és nem gátol téged közvetlenül. Persze lesznek a közeledben olyan rokonok, barátok, kollégák, akik nehéz helyzetbe kerülnek. Úgy tűnik, most az a legnagyobb segítség, ha meghallgatod őket. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod a Bak Hold és a Bika Uránusz szerint.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Június első hete nem is kezdődhetne jobban. Kiváltságos helyzetben vagy, mert a hétfői szuper fényszögek neked kedveznek. Kedden indul a rövid munkahét, ami amennyire rövid lesz, annyira lesz eseménydús. Kedden és szerdán a munkahelyeden számítanod kell olyan újdonságra, ami elsőre nem fog tetszeni neked. Csütörtökön lesz egy kis időd átgondolni a jövődet. A pénteki telihold gyerekes, felelőtlen pénzköltésre sarkal. Ez még hétvégén is veszélyt rejt. Jól tennéd, ha nem csinálnál adósságot a hónap elején.

HALAK – heti horoszkóp

Ellentmondásos égi folyamatok ellentmondásos hangulatot hoznak június elején. Szerdán és csütörtökön három szuper fényszög megerősíti a hitedet abban, hogy jó irányba haladsz. Szerdán és pénteken ugyanakkor nehéz fényszögek is lesznek az égen, amelyek próbára tesznek. A legkritikusabb a péntek esti telihold lesz, ami kétségeket ébreszt benned. De ezek valójában csak arra jók, hogy átgondold, merre tart az életed. Hétvégén a vasárnap alkalmas arra, hogy higgadt átgondolás után stratégiát készíts.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top