Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak

Ezeknek a csillagjegyeknek bármi összejöhet ezen a héten. Nagyszerű lehetőségeket jeleznek számukra a bolygók és a horoszkóp, s ők azok, akik a nehézségekből is kimaradnak. Te köztük vagy?

Június első hetében egyetlen bolygó sem vált jegyet – kivéve természetesen a Holdat, amely 2-3 naponta lép át másik jegybe, de ezek mindenkor gyorsan múló változások. Ugyanakkor a telihold hatását most sokkal erőteljesebben érezheti mindenki, de több bolygó-szembenállásra is számítani kell, vagyis a feszültség tapintható a levegőben. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, mert a nehézségekből kimaradnak, s inkább a bolygók támogató energiáit érzékelhetik.

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint örömteli napokra számíthatsz ezen a héten. Érdemes kihasználnod a kedvező időszakot.

Az Ikrek legfontosabb kapcsolatai elmélyülnek a héten

Kedves Ikrek! Nagyon sok szeretet rejlik benned, de most nagyon sokat kapsz és persze adhatsz is belőle. Az is bizonyos, hogy megtapasztalod a szeretet valódi erejét, s a legfontosabb kapcsolataid ezen a héten még inkább elmélyülnek. Ráébredsz arra is, hogy ki az, aki igazán fontos számodra, és merre haladnak ezek a kapcsolatok. Könnyen lehet, többeknek végleg búcsút intesz, de jól is teszed, hiszen ők már nem támogatnak téged a sorsod útján. Ugyanakkor új és annál fontosabb ismeretségeket is köthetsz. Szóval, nyisd ki a szemedet és a szívedet, s fogadd örömmel és hálával mindazt, amit az univerzum neked tartogat.

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz az örömre a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz az örömre a héten (fotó: Getty)

A Mérleg átlépi a mentális korlátokat a héten

Kedves Mérleg! Nagyon sok olyan elképzelése, szokása, mintája lehet minden embernek, amivel inkább csak hátráltatja, akadályozza magát a boldog élet megvalósításában. Próbáld átgondolni ezen a héten, vajon te milyen fontos dolgokat hanyagolsz, vagy felejtettél el az utóbbi időben? Szerencsére most épp olyan időszakot élsz, amikor könnyen szembenézhetsz magaddal, és rugalmasan változtathatod meg a gondolataidat, a hozzáállásodat. Biztosan nyitottabb és optimistább is vagy, mint máskor, talán még a kockázatokat is szívesebben vállalod, de ha mélyre tekintesz, néhány félelemtől még meg kellene szabadítani a gondolataidat. Próbáld ki, menni fog! 

A Vízöntő kihozza magából a legtöbbet a héten

Kedves Vízöntő! Engedd meg magadnak a lazaságot, a vidámságot, de még a rendetlenséget is. És tedd mindezt azért, hogy kibontakoztasd magadból azt a kreativitást, amikor a legnagyobb káoszban is meglátod a lényeget. De ugyanígy engedd meg magadnak a hibázás lehetőségét, hiszen így szabadulhat fel igazán a lelked. Amikor elengeded a görcsösséget, és csak hagyod magad áramolni, minden tekintetben sokkal hatékonyabb lehetsz. Nem akkor fogod magad igazán jól érezni, ha a maximumra törekszel, hanem akkor, ha valóban élvezed mindazt, amit teszel. Szóval, csak legyél vidám, könnyed, vagyis valódi önmagad, és bármit elérhetsz ezen a héten… 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top