Horoszkóp

Lehengerlő ez a 3 csillagjegy

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül nagyon erősen hatnak a többiekre. Nemcsak a kisugárzásukkal nyűgöznek le, de a bennük rejlő energia is egyedi. A horoszkóp szerint fáradhatatlanok, nagyon sikeresek, lehengerlőek. Te köztük vagy?

S ők mindig megvalósítják az álmaikat, elérik a céljaikat. Persze minden csillagjegynek vannak egyedi, csak rá jellemző tulajdonságai. A következő három jegy ugyanakkor egészen különleges karakter, a személyiségük, a megjelenésük, a kisugárzásuk nagyon erőteljes, egyszerűen nem lehet őket nem észre venni. Mind a munkájukban, mind a szerelemben lenyűgözőek, lehengerlőek és nagyon sikeresek. Mi a titkuk? A horoszkópból kiderülhet.

A Kos szereti a kihívásokat

A Kos az egyik legerőteljesebb csillagjegy. Tele van életenergiával, nagyon aktív, szinte fáradhatatlan típus. Erőteljes a személyisége, nincs benne félelem, nagyon szívesen vállalja a kockázatokat, a kihívásokat. Lobbanékony és türelmetlen is lehet, nehezen viseli, ha valami nem az elképzelése szerint történik. Igazi nyertes típus, addig nem adja fel, amíg el nem éri a célját. Bátran elmondja a véleményét, amelyben nem nagyon lehet megingatni. Született vezető, akire nagyon oda kell figyelni, kiáll a társaiért, és a döntése következményeit is vállalja. Mindig tudja, mit akar, s ettől olyan  lehengerlő típus.

Ezeket a csillagjegyeket nem lehet nem észrevenni

Ezeket a csillagjegyeket nem lehet nem észrevenni (fotó: Getty)

A Skorpió lehengerlő személyiség

A Skorpió nagyon erőteljes személyiség, de egészen másként, mint a többi csillagjegy. Különösen az érzelmi intenzitása eltérő, mert egyrészről szenvedéllyel éli az élete minden területét, nagyon sok energiát tesz a munkájába, de csak addig, amíg igazán élvezi, amit csinál. Nem könnyen köti le magát a párkapcsolatban, de ha elhatározza magát, mindent megtesz a párja boldogságáért. Meglehetősen kritikus típus, és ő is hajlamos lehet az agresszivitásra, s nem is mindig könnyű vele, de akit igazán szeret, ahhoz a végletekig hűséges és lojális partner. Az is biztos, hogy nagyon eltökélt és következetes, a céljait sosem adja fel, s épp ettől lesz annyira lehengerlő.

Az Oroszlán a legdominánsabb csillagjegy

Az Oroszlán nagyon erőteljes típus. Őt nem lehet nem észrevenni, de igazság szerint meg is tesz érte mindent. Nagyon domináns csillagjegy, aki hajlamos lehet leuralni a környezetét. Az is biztos, hogy vezetésre, irányításra született, akinek a szavára nagyon odafigyelnek a többiek. Nincs benne félelem, s nem okoz neki gondot a tervezés, a stratégia összeállítása, mellyel elérheti a céljait. Másfelől ő sem tűri az ellentmondást, nagyon bátor és harcias típus, nem mellesleg arrogáns, önfejű és nagyon büszke lehet. A legnagyobb ereje a karizmája, egyenes és határozott jellem, aki önmagában a megjelenésével is figyelmet ébreszt a többieknek. A másik két jeggyel együtt ő is sikerre született.  

 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top