Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy júniusban különleges lehetőségre számíthat

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőséget jeleznek a bolygók júniusban. Nagyot fordul velük a világ, s igazán izgalmas hónapra számíthatnak. S milyen fordulat vár rájuk? A horoszkópból minden kiderül.

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges fordulatokat tartogat a június a munkájukban, a hivatásukban, a karrierjükben. Persze, az már rajtuk múlik, hogyan sáfárkodnak a vissza nem térő lehetőségekkel. Mindenesetre örömteli pillanatokra számíthatnak az első nyári hónapban a bolygók állása szerint.

S mi mindenre vár rájuk? A horoszkóp minden fontos részletet elárul, amelyből azt is megtudhatod, te is a legszerencsésebbek közé tartozol-e. Ha igen, akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló izgalmas hetekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, számodra szintén különleges lehetőségeket tartogat a következő időszak. Íme!

Az Ikrek karriere beindul júniusban

Kedves Ikrek! Amióta a Nap és a Vénusz a jegyedben jár, alapból sem lehet okod panaszra. Sőt, az erőteljes és ambíciózus Mars is a karrieredet támogatja júniusban. Az első nyári hónapban a Rák jelében járó Merkúr is retrográdba fordul, de számodra ez újabb lehetőség, hogy átgondold a pénzügyeidet, a munkahelyi lehetőségeket. Kedvező időszak ez, hogy harcolj mindazért, amit igazán meg szeretnél valósítani. Még ha időnként izzadságcseppekkel is jár a céljaid megvalósítása, hidd el, megéri a befektetett energiát. Érdemes most minden tőled telhetőt megtenni a sikerért…

Ezek a csillagjegyek júniusban bármit elérhetnek

Ezek a csillagjegyek júniusban bármit elérhetnek (fotó: Getty)

A Szűz sok energiát fordít magára júniusban

Kedves Szűz! A Nap és a Vénusz bolygó is a karrieredet támogatja júniusban. Valójában bármibe is fogsz, elérheted a céljaidat. A Vénusz bolygó ugyan jelenleg is retrográd, vagyis hátráló mozgást végez, s ezért érezheted úgy, hogy az eredményeid még nem igazán látványosak. Nincs okod aggódni, hiszen bármibe is fogsz, abból fontos tapasztalatokat gyűjthetsz, s nagyon sokat is fejlődhet a személyiséged. Ideje épp ezért elengedni a negatív mintákat, és ne foglalkozz többet azzal, amit mások mondanak, vagy gondolnak rólad. Csak magadra fordítsd az energiákat, hiszen, amiben mélyen hiszel, azt meg is tudod valósítani…

A Halak júniusban egyre magabiztosabb

Kedves Halak! Amióta a Mars a jegyedben jár, egyébként is érezheted, mekkora lendületet vett az életed. Önmagad lehetsz, s kihozhatod a lehető legtöbbet a lehetőségekből. A bolygónak hála, sokkal energikusabb, lelkesebb és magabiztosabb is vagy. Most érdemes a célokat megfogalmazni, és elindulni a megvalósítás útján. Szóval, csak bátran tedd meg a legszükségesebb lépéseket, s persze közben a kétségeidet is tedd félre. Bízz a megérzéseidben, te is tudod, hogy azok mindig a helyes irányba vezetnek téged. Vedd a kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, s valósítsd meg az álmaidat. Most bármit elérhetsz!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top