Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy végre igazán boldog lehet

Ezek a csillagjegyek sok nehézségen mentek át az elmúlt hetekben, hónapokban. Mostantól nagyon fordul velük a világ, s a horoszkóp szerint végre megélhetik a felhőtlen örömet és boldogságot. Te köztük vagy?

Június harmadik hetében több érezhető változást jelez a horoszkóp. A Nap hamarosan kilép az Ikrekből, és a Rákban folytatja útját. A már hetek óta a Rákban járó Merkúr hátráló mozgásba kezd, ahogyan a Halakban ugyanezt teszi a Neptunusz is. Ezzel együtt pedig nagyon ritka asztrológiai jelenség tanúi lehetünk: összességében hat bolygó végez egyidejűleg retrográd mozgást. Mindez pedig nagyon sok régi eseményt idéz fel újra mindenki életében.

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint az érezhető változások ellenére is inkább örömteli lehetőségekre számíthatsz ezen a héten. Végre úgy érezheted, helyére kerül a világ rendje…

A Rák egyre jobban érzi magát a héten

Kedves Rák! Nagyszerű fordulatokra számíthatsz a héten. Épp ideje már, nem igaz? Az elmúlt hetek, hónapok történéseit eléggé nehezen viselted, de hamarosan új időszámítás kezdődik az életedben. S ez a mostani hét emlékezetes és nagyon különleges lesz. Valahol a lelked mélyén biztosan napok óta érzed a változások szelét. Legyél nyitott minden újdonságra, hiszen végre valóban felszabadul és megkönnyebbül a lelked. Nincs okod a félelemre, egyszerűen csak add át magad mindannak, ami következik. Végre tényleg azt teheted, amire szívből vágysz, de arra is rájössz, hogy a múltban semmi sem történt veled ok nélkül és fölöslegesen…

Ezekre a csillagjegyekre végre rátalál a boldogság

Ezekre a csillagjegyekre végre rátalál a boldogság (fotó: Getty)

A Skorpió ezen a héten megpillantja a igazságot

Kedves Skorpió! Meglehetősen stresszes időszakot éltél meg. Mostantól végre megérkezik a várva várt fordulat, s már láthatod a fényt az alagút végén. Arra is rádöbbenhetsz, hogy sokkal problémásabbnak ítélted az életedet, mint amilyen az valójában volt. Már ezen a héten is érdemes az apró és kedvezőtlen részletek helyett a teljességre, a valódi szépségre figyelned. Ha akarod, észre veszed! Nagyszerű lehetőségek kellős közepében találhatod magad, ezért is legyél minél figyelmesebb. S ezúttal nem megbecsülnöd, értékelned kell azokat, hanem aktívan részt venni bennük. Ne szalaszd el életed egyik legjobb időszakát!

A Halak végre örömet talál az életében

Kedves Halak! Nagyon intenzív és érzékeny időszakon mentél keresztül, s még az apróbb kihívásokat is megerőltetőnek érezhetted. Ennek mostantól vége! Ideje visszatalálni a régi önmagadhoz, s újra felfedezni az élet csodáit. Figyelj picit magadra, s gondold át, mitől leszel igazán lelkes és boldog? Ebbe kellene ugyanis energiát fektetned. Biztosan számos hobbid van, amivel hosszabb ideje egyáltalán nem foglalkoztál. Vedd elő valamelyiket, s alkoss a saját örömedre. A művészet, a kreativitás közel áll hozzád, s mostantól újra kihozhatod magadból a legtöbbet. Engedd meg magadnak a felhőtlen boldogságot! Megérdemled.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top