Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. június 15-21.: Múlt és jelen randevúzik a héten…

Ezen a héten egyszerre kell figyelned a múltra, s a jelen lehetőségeire. A Merkúr retrográd a Rák jelében az emlékeket idézi fel, míg a Rák újhold különleges új lehetőségeket tartogat. A horoszkópból megtudhatod, mire számíthatsz ezen a héten...

Június harmadik hetében ismét érezhető változásokra lehet számítani. Nem mellesleg különleges, új lehetőségeket is tartogat ez a hét. A Nap a Rák jelébe lép, a Rákban járó Merkúr retrográdba fordul. Múlt és jelen randevúzik a héten. S hogy kinek mi mindent jeleznek most a bolygók, a heti horoszkópból kiderülnek a részletek. Ezúttal is érdemes minden változásra előre felkészülni, s a javaslatokat megfogadni, követni.

KOS – heti horoszkóp

Múlt és jelen randevúzik ezen a héten. A családodat és az otthonodat érinti mindez. Frusztrálhat az egész, mert úgy érzed, neked kell megoldanod. Amint rájössz, hogy szó sincs erről, megkönnyebbülsz. A hét közepén a józanság és a gyakorlatias megközelítés segít, hogy átgondold, megtervezd a jövőt, és ha kell, segítséget kérj. A péntek alkalmas arra, hogy beszélj, egyeztess. A levegő dominancia kedvez a kommunikációnak. Hétvégén a vasárnapi újhold új megvilágításba helyezi a régi és az új témákat.

BIKA – heti horoszkóp

Kissé összezavarhat a sok információ, ami ezen a héten érkezik hozzád. Nehéz lesz eldöntened, mire, vagy kire hallgass. A bolygók szerint lesznek régi és új tanácsok, tanácsadók egyaránt. Ha nem tudsz dönteni, akkor érdemes várnod pár napot. Nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz bármiről. Csütörtökön dupla szuper fényszög segít neked abban, hogy az optimizmus felerősödjön benned. Majd a vasárnapi újhold gyökeresen új lehetőségeket nyit meg előtted. Ez is azt igazolja, hogy nem kell kapkodnod…

IKREK – heti horoszkóp

Hatalmas változások várnak rád ezen a héten. Igaz, hogy a hét elején ebből még nem érzékelsz semmit, tipikus vihar előtti csendre számíts. Majd csütörtökön hajnalban bolygód, a Merkúr hátrálni kezd, ami régi témák, gondolatok, ötletek és tervek visszatérését szimbolizálja. Lehet, most jön el az ideje, ami anno nem tudott megvalósulni. A péntek lesz a te napod, amikor a legkedvezőbb konstellációk dolgoznak a kezed alá. A hétvégédet a vasárnapi újhold új kilátásokkal aranyozza be. Ne szalaszd el!

Múlt és jelen randevúzik a héten

Múlt és jelen randevúzik a héten (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Ünnepi hangulatú várakozás fokozódik benned ezen a héten. Mindennél jobban várod a hétvégét, de most nemcsak a pihenés miatt. Az égi folyamatok pontosan leírják, mi zajlik benned: szombaton éjjel a Nap belép a Rákba. Ez azt jelenti, hogy közeleg a születésnapod, ami számodra a szilveszter és az újév egyszerre. Lezárul egy 1 éves ciklus, és elindul egy egészen új időszak. Külön ajándék számodra, hogy vasárnap reggel újhold lesz a Rákban, ami a legjobb alkalom az újításra, a megújulásra…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A bolygók azt mutatják, hogy szíved szerint lakatlan szigetre költöznél. Eleged van az emberekből, nem akarod hallgatni a nyafogásukat, s nem akarod megoldani a problémájukat. Ha teheted, vegyél ki szabadságot! Ha nem, lassíts, ne feszítsd túl a húrt, mert könnyen lerobbanhatsz! Komolyan kell ezt venned, mert ha most betegszel le, csak lassan épülsz fel újra. Csütörtökön kedvező híreket kapsz a munkáddal kapcsolatosan, de ne siesd el a reagálást! A vasárnapi újhold által bevillanó új esélyek még idő előttiek…

SZŰZ – heti horoszkóp

Furcsa tendenciákat szimbolizálnak a bolygók ezen a héten, vagyis inkább csak a hét második felében. Csütörtöktől bolygód, a Merkúr retrográdba fordul, s régi, vasárnaptól az újhold ugyanakkor új lehetőségeket mutat. Ezek nem keverednek ellentmondásba egymással, sőt ragyogóan kiegészítik egymást, és a jövőd szempontjából fontosak. Mielőtt összezavarodnál, nyisd ki a szemedet és a füledet! Mindez csak akkor válik támogató erővé, ha nem zársz ki semmit előítéletek, prekoncepció, vagy elvárások miatt. Ennyi a siker kulcsa.

Csütörtökön a Merkúr retrográdba fordul, s visszaidézi a múltat

Csütörtökön a Merkúr retrográdba fordul, s visszaidézi a múltat (fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Visszavágysz valahova. Nem azért, mert az annyira jó volt, hanem, mert azt kiismerted, csukott szemmel tudtad, mi, hol van. A nosztalgiázással addig nincs baj, amíg nem szomorít el. Ha emiatt a jelent becsmérelnéd, kártékony. Még jó, hogy megoldást is mutatnak a bolygók: szombaton éjjel a Nap belép a Rákba, vasárnap reggel újhold lesz a Rákban. Mindkettő új munkát, új reményeket mutat neked. Végre megcsillan az esély, hogy kimozdulj a megrekedt jelenből, a korlátozott körülményekből.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Többször lenne alkalmad a héten irigykedni másokra. Különösen csütörtökön találkozhatsz olyan emberekkel, akiknek látszólag minden összejön. Az irigységgel az a baj, hogy azonnal elkezded sajnálni magad, amelynek törvényszerű következménye a letargia. Jobb, ha nem esel ebbe a hibába, mert nincs jó hatással a hangulatodra és a teljesítményedre sem. Szerencsére a hétvége csupa jó dolgot tartogat: szombaton a Nap belép a Rákba, ami fellelkesít. Vasárnap újhold lesz, ami inspirál. Ennek köszönhetően helyre áll a lelki békéd.

NYILAS – heti horoszkóp

Búcsút kell venned valakitől, vagy valamitől. A bolygók szerint gyászos hangulatba kerülhetsz a hét második felében. Valószínűleg nem lesz könnyű a dolog. Vigasztaljon a tudat, hogy a sors az egyik kezével elvesz, a másikkal ad! Persze ez nem egyszerű akkor, amikor ragaszkodnál valakihez, vagy valamihez. Az előnyösnek tűnik, hogy vissza kapsz olyan pénzt, vagy kölcsönt, amiről korábban már lemondtál, de nem biztos, hogy ez még ezen a héten megtörténik. A hír ugyanakkor eljut hozzád, ami biztosan felvillanyoz.

A Rák újhold a jelenben hoz új lehetőségeket

A Rák újhold a jelenben hoz új lehetőségeket (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Kapkodhatod a fejedet, mert annyi emberrel lesz dolgod a héten, mint az első félévben összesen. Lesz köztük régi és új egyaránt. Fárasztó lesz mindenkinek megfelelni, mindenkivel jópofizni, mindenkire odafigyelni, pedig most megéri, mert rengeteg új információhoz juthatsz általuk. Ezek hasznosak lesznek a jövőben. Közben a szerelmi életed is felélénkül, több jelentkező is akad. Vigyázz, ha van párod, nem kellene féltékennyé tenned őt. Ha független vagy, nehéz lesz választanod. Lehet, hogy nem most kéne…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kardinális kérdéssé válik a munkád és az egészséged megtartása ezen a héten. Mindkettő alapja a létezésednek. Becsüld meg, ha van, s vigyázz rá, mert mulandó! Amennyiben fontos ügyet kell kell megbeszélned valakivel, vagy kérni akarsz valakitől valamit, tanácsos ezt péntekre időzítened. Kiváló fényszögek lesznek ezen a napon az égen, amelyek kedveznek mindenféle kommunikációnak. Hétvégén a nyári napéjegyenlőség a leghosszabb nappal és legrövidebb éjszakával köszönt be. Ez a fény ünnepe, a nyár kiteljesedése.

HALAK – heti horoszkóp

Ezen a héten ne fogd vissza magad! Merj nagyot álmodni, engedd a felszínre a gyermeki kreativitásodat! Az égi tendenciák szerint nagyszerű folyamatok indulnak el, de csak akkor, ha aktív részese vagy. Nélküled nem történhetnek meg a csodák. Ha gyermeket szeretnél, ezek a napok nagyon biztatóak. Ha van már gyermeked, vele új dimenzióba emelkedhet a szeretet köztetek. Érdemes a vasárnapi újholdat megünnepelned, mert újat hozhat neked. Abban a témában, amiben készen állsz a megújulásra.

Ez is érdekelhet Íme a csillagjegyek szépségének titka Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top