Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre ne bízd a titkaidat!

Ezek a csillagjegyek látszólag nagyon megbízhatóak. S mivel könnyedén elnyerik a bizalmadat, könnyedén meg is osztod velük a legféltettebb titkaidat. Pedig a horoszkóp szerint jobb, ha nem teszed...

Néhány csillagjegyben vakon megbízhatsz, mások kevésbé tartják be az ígéreteiket, de azért nem mindent adnak tovább, s vannak olyan jegyek is, akik az ígéretük ellenére is mindent kipletykálnak. Ezek a csillagjegyek inkább a második csoportba tartoznak, így lehet, hogy megtartják a rájuk bízott információkat, de lehet, hogy nem. Az igazán súlyos titkokat, legalábbis a horoszkóp szerint, semmiképp sem kéne rájuk bíznod… Ők ugyanis imádnak beszélgetni, s könnyen megesik, hogy olyasmit is elmondanak, amit nagyon nem kellett volna.

Az Ikrek meglehetősen pletykás

Az Ikrek maga a megtestesült pletykafészek. Imád beszélgetni, s gyakran akaratlanul is kifecseg olyan dolgokat, amiket nagyon nem kéne. Bármennyire is határozottan állítja, benne mindenkor megbízhatsz, mégis jobban teszed, ha óvatos vagy vele. Az is igaz, hogy sosem szándékosan adja tovább a titkaidat, egyszerűen csak beszél és beszél, s ilyenkor hajlamos megfeledkezni az ígéreteiről. Meggyőződése, hogy azzal nem szegi meg az ígéretét, hogy néhány ismerősnek a hátad mögött mesél rólad…

Ne bízz fontos titkokat ezekre a csillagjegyekre

Ne bízz fontos titkokat ezekre a csillagjegyekre (fotó: Getty)

A Szűz megbízható csillagjegy, de…

A Szűz alapvetően tényleg nagyon megbízható típus, és ha ígéretet tesz rá, tényleg nem adja tovább a rá bízott információkat. Ugyanakkor felmenti magát minden ígéret alól, amint lazul közöttetek a kapcsolat, vagy már nem tart a legközelebbi barátjának. Ilyenkor pedig hajlamos mindent és nagyon részletesen kifecsegni rólad. Szóval, esetében két dolgot tehetsz: vagy nem bízol rá semmilyen fontos titkot, vagy gondosan ápolod a vele való barátságot.

A Vízöntő nem veszi komolyan a titkokat

Ha a Vízöntőre bíznád a titkaidat, s azt szeretné, hogy senkinek se adja tovább, annak a titoknak nagyon hangsúlyosnak kell lennie. Ellenkező esetben egyszerűen kinevet téged, s képtelen leszel meggyőzni, hogy azt ne mondja el másoknak. Persze a legjobb, amit tehetsz, hogy nem őt választod erre a feladatra, ha már úgy érzed, nem tudod magadban tartani a titkodat. A Vízöntő ugyanis az első adandó alkalommal mindenkinek továbbmeséli a történetet, csupán azért, hogy mindenki jót derülhessen rajta.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top