Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a leggyönyörűbbek

A horoszkóp szerint ezekben a jegyekben születnek a leggyönyörűbb emberek. Vajon te is közéjük tartozol? Íme minden részlet.

Talán meglepőnek tűnhet, hogy a horoszkóp mely csillagjegyeket tartja a leggyönyörűbbeknek. Persze nem feltétlenül ők a klasszikusnak mondott szépségek, de kétségtelenül nagyon arányosak és megjelenésükben feltűnőek. S a statisztikák is visszaigazolják, hogy ezekben a jegyekben születik a legtöbb igazán vonzó külsővel megáldott nő és férfi. Vajon te köztük vagy?

A Mérleg a legszebb csillagjegy

A Mérleg uralkodó bolygójának, a Vénusznak köszönheti különleges szépségét. Egész megjelenésében nagyon arányos és mutatós, az arca ovális és szimmetrikus. Szája finoman telt, a szemei nagyon kifejezőek. Termetében inkább középmagasnak mondható. Nagyon arányos az alakja, formás a csípője, szép a lába. A haja dús és nagyon jó minőségű, általában sötétbarna színű. Az egész megjelenése melegséget, könnyedséget sugároz. Stílusos, mindenkor nagyon elegáns, s pontosan tudja, milyen holmikkal hangsúlyozhatja a szépségét. Mosolya elragadó, a tekintete igéző.

Ők a legszebb csillagjegyek a horoszkóp szerint

Ők a legszebb csillagjegyek a horoszkóp szerint (fotó: Profimedia)

A Skorpió titokzatos szépség

A Skorpió csöppet sem tartozik a klasszikus szépségek közé, mégis olyan különleges és misztikus a kisugárzása, hogy nem lehet őt nem észrevenni. Rendkívül vonzó és szexi a megjelenésében. Teste általában arányos, de ő sem mondható magasnak, mozgása elegáns, arcvonásai hangsúlyosak, szája érzéki. Szemei nagyon különlegesek, szinte hipnotikus a tekintete. Pillantásával azonnal rabul ejt bárkit. Bőre nagyon szép és feszes, teste izmos és formás. Tisztában van a szépségével, a vonzerejével, amit nagyon jól hangsúlyoz az öltözetével is. Néha egészen extrém is lehet a megjelenése.

A Bak megjelenése elragadó

A Bak hűvösnek, távolságtartónak tűnhet elsőre, pedig aki mélyebben ismeri őt, pontosan tudja, mennyire vidám és humoros csillagjegy, nem mellesleg nagyon szenvedélyes. Fontos számára ugyanakkor az anyagi és érzelmi biztonság. Megjelenésében mindig elegáns, nagyon szép a testtartása, magas, mégis arányos a teste, igazi modellalkat. Arca karakteres és kifejező, szeme általában szürkés kék vagy zöld színű. S mivel mindig nyugodt és visszafogott, picit álmodozónak is tűnhet, pedig ő tényleg mindig két lábbal áll a földön. A kezei különösen szépek. Árad belőle az intelligencia, nagyon stílusos a megjelenése. Az öltözete mindig tökéletes. 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top