Horoszkóp

Minden csillagjegy hullat könnyeket. Vagy mégsem?

Minden csillagjegy más és más okot talál a sírásra. S mindenkit könnyedén fel lehet ismerni a sírásáról. Te milyen gyakran hullatod a könnyeidet? A horoszkóp téged is leleplez!

Mindenki sír néha. A horoszkóp szerint néhány csillagjegy sokkal érzelmesebb a többieknél, s könnyebben hullatja a könnyeit. De az is biztos, mindenkiről pillanatok alatt kiderül, melyik jegyben született, ha sírni látod. Vagy éppenséggel sosem látod sírni… Nos, te milyen gyakran sírsz? Ez most egy olyan horoszkóp, amit nem kell véresen komolyan venni. Bízunk benne, inkább a nevetés csal könnyeket a szemedbe…

A Kos

A Kos kemény és szívós típus. S ő nem könnyen sírja el magát. Ha mégis könnyeket hullat, azt biztosan dühből teszi, mert egyszerűen képtelen elérni, amit akar. Sírás közben kiabál, bosszankodik, s nem rejti véka alá a véleményét.

A Bika

A Bika többnyire nyugodt és kiegyensúlyozott alkat. A sírása is pontosan ilyen. Csendben, magában pityereg, mert azt kevésbé szeretné, ha mások is látnák, hallanák a sírását. Épp ezért gyakran hajlamos lehet magába fojtani a sírást.

Az Ikrek

Az Ikrek sokszor sír, csak mivel nagyon vidám alkat, a sírás kábé a másodperc törtrészéig tart nála. Talán kisbaba korában ejtett utoljára fájdalmas könnyeket. Mivel mindig kimondja, amit gondol, valójában okot sem talál, hogy sírjon.

A Rák

A Rák mindig talál okot a sírásra. S bizony hajlamos lehet az érzelmeivel, a könnyeivel manipulálni a többieket. Nagyon könnyen meghatódik, és örömében is mindig sír. Érzékenységéből adódóan a szívére vesz mindent, ami pedig újabb indok a sírásra.

Az Oroszlán

Az Oroszlán imádja a figyelmet, s az érzelmi drámákat. S bizony ő mindent bevet, hogy minél látványosabban érhesse el a célját. Bármilyen sérelem érje, óriási ügyet kreál belőle, s olyan fájdalmasan zokog, hogy mindenki meghatódik tőle. De neki pontosan ez a célja…

A Szűz

A Szűz összeszorítja a fogát, és már csak azért sem sír. Legalábbis nyilvánosan biztosan nem teszi. Néha napján magában pityereg, de akkor tényleg valami nagyon fájdalmas dolog érte. Amúgy meg ő az, akit sosem látsz sírni.

Sírásuk könnyedén leleplezi a csillagjegyeket

Sírásuk könnyedén leleplezi a csillagjegyeket (fotó: Profimedia)

A Mérleg

A Mérleg leginkább akkor sír, ha a párja összetöri a szívét. De még ilyen esetben sem zokog, hanem csak csendben folynak az arcán a könnyek. Persze ő is ejt örömkönnyeket is, de még ezt is látványos gesztusok nélkül teszi.

A Skorpió

A Skorpiót nagyon könnyen elöntik az érzelmek. Bár örömében csak nagyon ritkán sír, vagy inkább sosem, dühében annál gyakrabban fojtogatják a könnyek. Nem érdemes kiprovokálni belőle, mert ilyenkor vért iszik, és vért is sír… 

A Nyilas

A Nyilast sem látod sírni, mert nagyon életvidám, optimista természet, így okot sem talál, meg persze nem is keres, a könnyekre. Pontosabban életében egyszer biztosan sírt ő is: a születése pillanatában.

A Bak

Egészen biztosan nem akarod tudni, hogy a Bak mikor és miért sír. Mert, ha eljut ide, annak tényleg nagyon nyomós oka lehet. S azt a pillanatot sosem felejted el. Nem a legszebb oldalát mutatja, amikor könnyezni látod…

A Vízöntő

A Vízöntő nem tartozik az érzékeny és meghatódó típusok közé. Sőt, ő az, aki biztosan mindent elviccel. S mivel nagyon másként áll a világhoz, mint a többiek, néha úgy tűnhet, azt sem tudja, mi fán teremnek a könnyek. Talán az állatokért nagy ritkán elhullat néhány könnycseppet.

A Halak

A Halak a legérzelmesebb csillagjegyek közé tartozik. Ha valaki folyton sír, az biztosan ő. Sőt, mondhatni a saját könnyeiben fuldoklik. Szívesen merül el az áldozat és a mártír szerepében, aki mindenki fájdalmát magára veszi.  

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top