Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. június 23-29.: Boldogság és siker

Az angyalok lélekemelő üzenetét olvashatod a horoszkóp segítségével. Melyik angyal támogat ezen a héten, s milyen örömteli üzenettel lep meg ezúttal téged? Íme minden érdekes részlet!

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármit is szeretnél megvalósítani, érdemes kérned segítségüket. Természetesen a szabad akarat, a szabad döntés mindenkor a te kezedben van. Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek téged. A döntés a tiéd, hogy élsz-e vele, avagy sem. Gondolatban, hangosan, vagy írásban is kérheted az angyalok, ha így döntesz. Most is, mint bármikor máskor, érdemes…

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével az utolsó júniusi héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Ezen a júniusi héten Chamuel arkangyal támogatását élvezheted. Chamuel arkangyal szerint létezik jobb megoldás, mint amit most még annak gondolsz. Mindenképpen érdemes legalább néhány percet arra szánnod, hogy picit magadba mélyedsz. Relaxáció, meditáció közben megláthatod a lehető legjobb megoldást. Merj élni a lehetőséggel!

Bika

Metatron arkangyal segít, hogy igazán fontos lépést tehess meg ezen a héten! A határozottságodra, a tudatosságodra, az önkontrollodra különösen nagy szükséged lesz. Használd ezeket a kivételes képességedet, hogy előre léphess a karrieredben. Ami jár, az jár! Metatron angyal ott lesz melletted, és támogat, ha kéred. Itt az ideje, hogy elindulj a valódi siker útján.

Ikrek

Azrael arkangyal csodás hírrel örvendeztet meg, hiszen bőségesebb, örömtelibb jövő vár rád hamarosan. De ehhez előbb el kellene engedned a múltat. Adj hálát, köszönj el mindentől és mindenkitől, aki már nem támogat téged az életedben. Lejárt az idejük, rájuk másoknak van szüksége mostantól. Hozzád új lehetőségek érkeznek, ráadásul előbb, mint sejted.

Rák

Gábriel arkangyal támogatását élvezeted ezen a júniusi héten. Gábriel arkangyal szerint a legjobb időben vagy a cselekvéshez. Bármit is terveztél el, tedd meg az ehhez szükséges első lépést. Új életet kezdhetsz, ha akarsz. Az égi támogatást megkapod, és a jutalom sem marad el. Sokat tettél a múltban a valódi bőségért. Fogadd el!

Oroszlán

Hániel arkangyal segít szerint ezen a júniusi héten nagyszerű esélyt kapsz, hogy tökéletesíthesd a terveidet. Fontos, hogy figyelj befelé, a megérzéseid ugyanis nagyon pontosan jelzik, merre érdemes haladnod. Vedd elő a bátorságodat, nézz szembe a félelmekkel, mert így győzheted le valamennyit. Bizonyítsd magadnak milyen sokat érsz. Hániel arkangyal segít neked.

Boldogságot, sikert hoznak az angyalok

Boldogságot, sikert hoznak az angyalok (fotó: Getty)

Szűz

Jeremiel arkangyal szerint az új élet esélyét megkaptad. Rajtad áll, hogy élsz-e vele. Bármit újítanál, bármit kezdenél elölről, az égiek támogatnak benne. A lehetőség tehát ott van a kezedben, hogy új alapokról építsd fel az életedet. Jeremiel arkangyal segít lezárni a múltat, és segít megtenni az első lépéseket is. Kérd tőle már ma!

Mérleg

Sandalfon arkangyal támogat ezen a héten. Segítségével megkapod a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek most a leginkább foglalkoztatnak téged. Legyen az munkával, párkapcsolattal, egészséggel, pénzzel kapcsolatos, Sandalfon arkangyal felfedi előtt a teljes igazságot, s bölcs tanácsokkal lát el. Figyeld a héten a jeleket! 

Skorpió

Rafael arkangyal ezen a héten arra kér téged, hogy a szíved hangjára hozz döntéseket. Bármiben is kell döntened, a megérzéseid megsúgják a legjobb választást. Nagyszerűen működik az intuíciód, használd minden helyzetben. Ami elsőre nagyon kecsegtetőnek tűnik, végül kiderül, hogy mégsem az. Rafael arkangyal segítségével elkerülheted a buktatókat.

Nyilas

Raguel arkangyal arra kér, hogy ezen a héten állj ki az igazadért. Az angyalok támogatnak téged, s meglátod, végül a javadra születik pozitív ítélet. A kezedben van most az igazság, ezért se engedd, hogy bárki is elbizonytalanítson téged. Ne add fel a céljaidat! Raguel arkangyal segít, hogy elérhesd és megvalósíthasd, amiben tényleg hiszel.

Bak

Raziel arkangyal segít neked júniusi utolsó hetében. Az új kezdet lehetőségét kapod most meg. A kezedben van a döntés, hogy olyan életet teremts, amilyenről mindig is álmodtál. Raziel arkangyal megmutatja neked a lehető legjobb választást, és segít megtenni a céljaid felé vezető első lépéseket is. Kérd a segítségét, és valósítsd meg mindazt, amiben hiszel!

Vízöntő

Jophiel arkangyal segítségével mindentől megszabadulhatsz, amire már nincs szükséged. Jophiel arkangyal megmutatja neked mindazt, amivel hátráltatod magad egy ideje, és segít szélnek ereszteni az aggódást, a félelmet is. Kérd a segítségét ezen héten, hogy a lehető legjobban dönts magadról, az életedről és mindarról, amit fontosnak gondolsz.

Halak

Uriel arkangyal támogat téged június utolsó hetében, hogy elindulhass a siker felé vezető úton. Biztonságra, stabilitásra, támogatásra találhatsz, amire különösen nagy szükséged van. Bármi is bizonytalanított el a múltban, mostantól azt mind uralhatod és te irányíthatod, s pontosan ettől leszel egyre magabiztosabb. Legyél tudatos és eléred, amit igazán akarsz.

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top