Horoszkóp

5 különleges tipp, hogy visszaemlékezz az előző életekre

A kisgyerekek közül nagyon sokan emlékeznek az előző életeik eseményeire, de aztán később ezek az emlékek a teljes feledés homályába merülnek. Akad ugyanakkor olyan különleges, de mégis egyszerű módszer, amellyel a múltba pillanthatsz. Íme!

A reinkarnáció létezését a keleti filozófiák, vallások teljes mértékben elismerik. Szerintük a lélek a test halálát követően is tovább él, s újra és újra újabb testet ölt, hogy a számára megfogalmazott feladatokat teljesíthesse.

Az előző életekre ugyanakkor szinte senki, vagy csupán az igazán szerencsések emlékeznek vissza. Időnként mégis történhetnek mindenkivel olyan furcsa és megmagyarázhatatlan érzések, eseményekre, amelyekre egyszerűen nincs más magyarázat, csak a reinkarnáció létezése.

Nos, ha szeretnél visszaemlékezni az előző életekre, vagy csupán magyarázatot keresel néhány megmagyarázhatatlannak tűnő kérdésre, öt különleges módszerrel képes lehetsz felidézni az előző testet öltésed eseményeit. A részletekhez görgess a kép alatt található videóhoz. Az összeállítást a rövid hirdetést követően nézheted meg… Izgalmas lesz!

Ezek a módszerek segítenek visszaemlékezni az előző életekre

Ezek a módszerek segítenek visszaemlékezni az előző életekre (fotó: Profimedia)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top